![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cóż, jak większość z Was zapewne wie, Supreme Commander to gra, która wymaga dość dobry komputer działał poprawnie na pełne ustawienia i dużych map, jednak I've been mających problemy, gra Minutnik (zestaw działa z normalną prędkością, a więc należy w czasie rzeczywistym) jest tylko 1 sekunda udoskonalaniu co 2 lub 3 rzeczywistym sekund, jest to bardzo irytujące, jak to czyni zazwyczaj godzin gry Take 2 lub 3 godziny do zakończenia, a dopiero na mapie 40x40, I bać myśleć, co byłoby się jak na pełnym rozmiarze 81x81 mapy i 1000 mieszkańców limitu
![]() Więc tutaj jest główny problem z tym, zgodnie z odczytami, to nie GPU lub CPU thats spowalniając go (FPS zawsze powyżej 15 lub tak, maxing obecnie na około 50/60), jednak mój procesor mówi nie na 100% albo (1 rdzenia na poziomie 100% niemal cały czas, z drugiej między 10-20%), więc zgodnie z tym, żadna z tych są spowolnienia w dół, więc to, co jest? Każda pomoc będzie to znacznie appriciated, it's got me My System: Pierwsze OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmm, I dunno. Moja pierwsza propozycja będzie zastąpienie procesora, bo 3850 jest całkiem dobra karta, ale wiem SupCom grafika jest bardzo intensywna. Chciałbym chudego do procesora na ten jeden - głównie dlatego, że brzmi jak jego obsługi wątków źle. Nawet 80 dolarów E5200 powinien być dobry aktualizacji.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| It's just that I tylko zakupili ten stuff o 2 tygodnie temu, w czasie których nie było E5200, inaczej prawdopodobnie musiałby się tego. Czy istnieje jakiś patch lub czegokolwiek, co znasz, że pomaga w korzystaniu z obu rdzeni? |
|
| |||
| |||
| Jeśli gra została już poprawione, nie. Słyszałem SupCom wykorzystuje wielowątkowości dobrze, ale ten wydaje się wskazywać bezpośrednio inny sposób.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| OK, to jest w pełni poprawione, ale myślałem coś gdzieś słyszałem o poprawkę dla systemu Windows lub coś, co czasem działa? |