![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Rovnako ako väčšina z vás asi vedia, Supreme Commander je hra, ktorá si vyžaduje pomerne dobré PC spustiť správne na plné nastavenie a veľké mapy, ale já jsem byl s určitými problémami, hra časovačom (nastavenie pri normálnej rýchlosti, tak by mal byť reálnom čase) je iba 1 pokračuje druhý za 2 alebo 3 v reálnom sekundy, čo je veľmi otravné, pretože predstavuje zvyčajne hodinu hry vziať 2 alebo 3 hodiny na dokončenie, a to len na 40x40 mape som strach, aby to, čo by to byť ako na plnej veľkosti 81x81 mapy a 1000 obyvateľov limit
![]() Takže tu je hlavný problém s tým, na základe nameraných hodnôt, je to ani GPU alebo CPU to je spomalenie ju (FPS vždy vyšší ako 15, alebo tak, maxing z asi 50/60), ale moje CPU hovorí, že to nie je na 100% buď (1 jadro na 100% takmer po celú dobu, ostatné medzi 10-20%), tak podľa tých, ani tých sa spomaľuje ho, tak co je? Akákoľvek pomoc v tejto by značne appriciated, je to mě Môj systém: Prvé OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmm, já nevím. Môj prvý návrh by nahradil procesor, pretože 3850 je docela dobré karty, ale viem, SupCom je pekná grafika-intenzívna. Já bych k chudého procesor na túto - väčšinou preto, že to znie ako je manipulácia závitování zle. Dokonca 80 dolárov E5200 by mal byť dobrý upgrade.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Je to len, že som len koupil tohle asi 2 týždne, v tej dobe neexistoval žiaden E5200, inak by som asi nemá, že. Existuje nejaká náplasť alebo tak, že viete, o ktoré pomáha pri použití oboch jadier? |
|
| |||
| |||
| Ak hra už bola plne záplatovaný, no. Počul som SupCom používa mnohovláknové dobre, ale zdá sa, že bod priamo na druhú stranu.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| OK, to je plne patched, ale myslel som, že som niekde počul niečo o opravu okien alebo niečo, čo niekedy funguje? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Ako niekoho nájsť na internete (?) | pete21 | Vypnúť Téma diskusie | 10 | 25. mája 2009 07:36 |
| Existuje nejaký spôsob, ako zistiť, ako staré je jeden HDD? | thingie2 | Drives & Removable Media | 36 | 3. mája 2008 04:03 |
| Niečo som ešte zistiť | Kodak | Všeobecné Hardware Chat | 5 | 9. januára 2008 10:41 |
| Router obmedzuje moje rýchlosť internetu | Finners | Siete, Modemy & VoIP | 14 | 17. decembra 2007 08:59 |
| Vie niekto, kde to nájsť ... | merton123 | Siete, Modemy & VoIP | 10 | 5. júl 2007 05:50 |
| Thread Tools | |
| |