![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ancak bazı sorunlar yaşıyorsanız oldum iyi çoğu olarak muhtemelen biliyorum, Yüksek komutanı, düzgün tam ayarları ve büyük haritalar üzerinde çalıştırmak için oldukça iyi bir bilgisayar gerektiren bir oyun, oyun zamanlayıcı (normal hızda, bu nedenle olmalıdır ayarlamak gerçek zamanlı olarak) bir normal saat oyun tamamlamak için 2 veya 3 saat sürer yapar ve sadece 40x40 haritada, ben korkulan düşünmek yalnızca 1 her 2 veya 3 gerçek saniye, bu çok can sıkıcı bir durum ikinci ilerleme ne de gibi olmak tam 81x81 haritalar ve 1000 nüfus sınırı boyutlu
![]() Yani burada olan temel sorun, okuma için, ne GPU veya CPU'nuzun 15 kadar hep yukarıda (FPS bu yavaşlatma that göre yaklaşık 50/60 at maxing) olduğunu, ancak benim CPU da% 100 değil diyor ya (% 100 neredeyse her zaman, 1 temel, diğer% 10-20) Yani bu göre arasında, bu ne, so ne olduğunu da yavaşlatan nelerdir? Bu büyük appriciated olurdu ile herhangi bir yardım, beni's got Benim Sistemi: İlk OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmm, I dunno. Çünkü 3850 çok iyi bir kart ilk öneri, işlemci yerine olurdu, ama SupCom hoş grafik yoğun olduğunu biliyorum. Bu tek işlemci doğru eğilmek de - gibi kötü Threading ele's çoğunlukla çünkü geliyor. Hatta 80 $ E5200 çok iyi bir yükseltme olmalıdır.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Bu sadece ben yalnızca yaklaşık 2 hafta önce, at which time, there is no E5200, aksi Herhalde var da bu şeyler aldım ki. Herhangi bir düzeltme veya herhangi bir şey bu, her iki çekirdek kullanarak yardımcı bildiğimiz mi? |
|
| |||
| |||
| Eğer oyun zaten tam bir yamalı oldu. Ben SupCom iyi multithreading kullanır ama bu doğrudan başka bir yol noktası görünüyor duymuşsunuzdur.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| Tamam, tam yamalı, ama ben bir pencere veya bazen çalışır bir şey için bir düzeltme eki hakkında bir şey duydum sandım? |