![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ну так як більшість з вас, напевно, знаєте, Верховний Головнокомандувач це гра, яка вимагає хорошого ПК для запуску на повну правильної настройки і великі карти, проте У мене виникли деякі проблеми, таймер (набір з нормальною швидкістю, так має бути реальному часі) є лише висували 1 другий раз на 2 або 3 реальних секунд, це дуже дратує як це робить зазвичай години гри взяти 2 або 3 годин, і це було тільки на карті 40x40, мені страшно подумати, що було б бути як на повнорозмірної 81x81 карт і 1000 населення межа
![]() Ось це головна проблема з ним, відповідно до свідчень, це і не GPU або процесор Thats сповільнюючи його (FPS завжди вище 15 або близько того, Maxing час приблизно 50/60), проте мій процесор каже, що не на 100% або (1 ядро на 100% майже весь час, інші 10-20%) Так, з тим, жодна з цих уповільнюють її вниз, так що ж? Будь-яка допомога в цьому, буде значно Appriciated, то я потрапив, Моя система: Перший OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хм, я знаю. Моя перша пропозиція буде замінити процесор, тому що 3850 є досить гарною карти, але я знаю, SupCom досить інтенсивно використовують графіку. Я схиляюся до процесора на цьому одному - в основному тому, що звучить це обробка Threading погано. Навіть $ 80 E5200 має бути дуже добрим оновленням.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Це просто, що я тільки купила цей матеріал близько 2 тижнів тому, в цей час не було E5200, інакше я б, напевно, є що. Чи є які-небудь виправлення або все, що ви знаєте, що допомагає при використанні обох ядер? |
|
| |||
| |||
| Якщо гра була вже повністю латка, немає. Я чув, SupCom використовує багатопотокове добре, але це, здається, вказували в інший бік.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Добре, це все патчі, але я думала, що я чув щось десь патч для Windows або щось іноді працює? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Як знайти кого-то в Інтернеті (?) | pete21 | Off Topic Discussion | 10 | 25 травня 2009 07:36 |
| Чи є спосіб дізнатися, скільки років Жорсткий диск? | thingie2 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 36 | 3 травня 2008 04:03 |
| Те, що я до сих пір не впізнати | Kodak | Генеральний обладнання чат | 5 | 9 січня 2008 10:41 |
| Маршрутизатор обмеження мого інтернет | Finners | Мережа, Модеми & VoIP | 14 | 17 грудня 2007 08:59 |
| Хто-небудь знає де знайти ... | merton123 | Мережа, Модеми & VoIP | 10 | 5 липня 2007 05:50 |
| Різьба Інструменти | |
| |