![]() |
|
| |||
| |||
| Παίζω πολλά παιχνίδια - σε μια ήσυχη εβδομάδα στο uni μπορώ να σε πάνω από 100 ώρες την εβδομάδα σε MMORPGs - Μάλλον είμαι λίγο εθισμένο:) Πόσο χρόνο κάνει ξοδεύετε παιχνίδια κάθε εβδομάδα; Ποια παιχνίδια τρώνε μέχρι τα περισσότερα από το χρόνο σας; Για μένα είναι Dark Age of Camelot και Star Wars Γαλαξίες, ανεξάρτητα αν είμαι χωρίς σύνδεση παιχνίδι που παίζουν σε κάθε δεδομένη στιγμή μπορεί συχνά να φάει μία ολόκληρη ημέρα ή δύο σε ένα και πάμε .... |
|
| |||
| |||
| Ναι αγόρι μου, δεν ζητούν αυτό το ερώτημα ... άλλο ευαίσθητο σημείο στο νοικοκυριό μου! Θα χρησιμοποιηθεί για να παίξουν για δύο ώρες την ημέρα, αλλά τώρα έχουμε το χρόνο να παίξει σε λίγες ώρες για το Σαββατοκύριακο ... καθώς, όπως έχω μεγάλα λιγότερο νιώθω σαν να παίζουν ... μόνο μέρος της μεγαλώνουν υποθέτω. Η άσκηση της νομισματικής και της οικογένειας είναι πιο σημαντικό για μένα τώρα! |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| 1 Long Beep και 8 Σύντομη μπιπ (Βοήθεια): «( | blubla | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 9 | 1 Αυγ 2009 10:08 |
| PC Ενεργοποιεί Μετά από μια μακρά αναμονή | purge | Θήκες & Τροφοδοτικά | 1 | 21 Ιουν 2009 06:17 |
| Αποστολή φαξ μεγάλων αποστάσεων πρόβλημα | Loganair | Digital Imaging & Printers | 1 | 12 Ιουν 2009 04:03 |
| Ένα Long Beep ..... | Shorty1973 | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 21 Δεκ. 2008 04:20 |
| XP καθυστερεί πολύ να κλείσει | jam90 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 30 | 15 Μαΐου 2008 12:01 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |