μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > PC & Console Gaming

Register

Πόσο καιρό Do You Play?

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 21 Οκτώβρη 2006, 13:35
Μέλος Ομάδα

Default Πόσο καιρό Do You Play?

Παίζω πολλά παιχνίδια - σε μια ήσυχη εβδομάδα στο uni μπορώ να σε πάνω από 100 ώρες την εβδομάδα σε MMORPGs - Μάλλον είμαι λίγο εθισμένο:)

Πόσο χρόνο κάνει ξοδεύετε παιχνίδια κάθε εβδομάδα; Ποια παιχνίδια τρώνε μέχρι τα περισσότερα από το χρόνο σας;

Για μένα είναι Dark Age of Camelot και Star Wars Γαλαξίες, ανεξάρτητα αν είμαι χωρίς σύνδεση παιχνίδι που παίζουν σε κάθε δεδομένη στιγμή μπορεί συχνά να φάει μία ολόκληρη ημέρα ή δύο σε ένα και πάμε ....
Old 21 Οκτώβρη 2006, 18:40
Μέλος Ομάδα

Default Πόσο καιρό Do You Play?

Ναι αγόρι μου, δεν ζητούν αυτό το ερώτημα ... άλλο ευαίσθητο σημείο στο νοικοκυριό μου! Θα χρησιμοποιηθεί για να παίξουν για δύο ώρες την ημέρα, αλλά τώρα έχουμε το χρόνο να παίξει σε λίγες ώρες για το Σαββατοκύριακο ... καθώς, όπως έχω μεγάλα λιγότερο νιώθω σαν να παίζουν ... μόνο μέρος της μεγαλώνουν υποθέτω. Η άσκηση της νομισματικής και της οικογένειας είναι πιο σημαντικό για μένα τώρα!
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
1 Long Beep και 8 Σύντομη μπιπ (Βοήθεια): «( blubla Κάρτες Γραφικών & Monitors 9 1 Αυγ 2009 10:08
PC Ενεργοποιεί Μετά από μια μακρά αναμονή purge Θήκες & Τροφοδοτικά 1 21 Ιουν 2009 06:17
Αποστολή φαξ μεγάλων αποστάσεων πρόβλημα Loganair Digital Imaging & Printers 1 12 Ιουν 2009 04:03
Ένα Long Beep ..... Shorty1973 Γενική Συζήτηση Hardware 2 21 Δεκ. 2008 04:20
XP καθυστερεί πολύ να κλείσει jam90 Λειτουργικά συστήματα Windows 30 15 Μαΐου 2008 12:01
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.