manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > PC & konzole Igre

Register

Koliko dugo igraš?

Reply

Thread Tools
Old 21. listopad 2006, 13:35
Member Group

Default Koliko dugo igraš?

I igraju puno igara - na miran tjedan na Uni mogu staviti u više od 100 sati u tjednu u MMORPGs - Mislim da sam malo o narkoman:)

Koliko ćete potrošiti vrijeme učiniti igranje igre svakog tjedna? Koje igre najviše pojesti svoje vrijeme?

Za mene je Dark Age of Camelot i Star Wars galaksija, ali bez obzira offline I'm igrajući igru u bilo kojem vremenu često može pojesti cijeli dan ili dva u jednom proći, ali ....
Old 21. listopad 2006, 18:40
Member Group

Default Koliko dugo igraš?

Oh boy ne pitaj me to pitanje ... ranjav drugi spot u mom domaćinstvu! Koristio sam igrati oko dva sata na dan, ali tek sada ima vremena da se igraju nekoliko sati na vikend ... plus što sam starija manje mi svira ... samo dio odrastanja JA pogodak. U potrazi za novcem i obitelj su mi važne u aukciji!
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
1 dugi bip i 8 Kratak Beeps (Need Help): '( blubla Graphics Cards & Monitors 9 1. kolovoz 2009 10:08
Zavrtač na računalu nakon duge Pričekajte purge Cases & Power Supplies 1 21. lipnja 2009 06:17
Faksiranja dugo udaljenost problem loganair Digital Imaging & Pisači 1 12. lipnja 2009 04:03
Jedan bip Long ..... Shorty1973 General Hardware Chat 2 21. prosinac 2008 04:20
XP Vodi dugo za zatvaranje jam90 Windows Operating Systems 30 15. svibanj 2008 12:01
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.