![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| I igraju puno igara - na miran tjedan na Uni mogu staviti u više od 100 sati u tjednu u MMORPGs - Mislim da sam malo o narkoman:) Koliko ćete potrošiti vrijeme učiniti igranje igre svakog tjedna? Koje igre najviše pojesti svoje vrijeme? Za mene je Dark Age of Camelot i Star Wars galaksija, ali bez obzira offline I'm igrajući igru u bilo kojem vremenu često može pojesti cijeli dan ili dva u jednom proći, ali .... |
|
| |||
| |||
| Oh boy ne pitaj me to pitanje ... ranjav drugi spot u mom domaćinstvu! Koristio sam igrati oko dva sata na dan, ali tek sada ima vremena da se igraju nekoliko sati na vikend ... plus što sam starija manje mi svira ... samo dio odrastanja JA pogodak. U potrazi za novcem i obitelj su mi važne u aukciji! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| 1 dugi bip i 8 Kratak Beeps (Need Help): '( | blubla | Graphics Cards & Monitors | 9 | 1. kolovoz 2009 10:08 |
| Zavrtač na računalu nakon duge Pričekajte | purge | Cases & Power Supplies | 1 | 21. lipnja 2009 06:17 |
| Faksiranja dugo udaljenost problem | loganair | Digital Imaging & Pisači | 1 | 12. lipnja 2009 04:03 |
| Jedan bip Long ..... | Shorty1973 | General Hardware Chat | 2 | 21. prosinac 2008 04:20 |
| XP Vodi dugo za zatvaranje | jam90 | Windows Operating Systems | 30 | 15. svibanj 2008 12:01 |
| Thread Tools | |
| |