kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > PC és konzol játékok

Register

Mennyi ideig játszol?

Reply

Téma eszközök
Old Október 21 2006, 13:35
Csoport tagja

Default Mennyi ideig játszol?

I play a lot of games - egy csendes hét uni tudom hogy több mint 100 órát egy héten MMORPGs be - Azt hiszem, én vagyok egy kicsit az vagyok:)

Mennyi idő van eltölteni játék minden héten? Milyen játékok enni a legtöbb időt?

Számomra ez Dark Age of Camelot és a Star Wars Galaxies, de bármilyen offline játék én játszik adott időben gyakran esznek akár egy egész napot vagy kettőt egyszerre is ....
Old Október 21 2006, 18:40
Csoport tagja

Default Mennyi ideig játszol?

Ó, fiú, ne kérdezd meg, hogy a kérdés ... másik fájó helyszínen háztartási én! I used to play körülbelül két órán át, de most már csak az idő játszani néhány órával a hétvégén ... plusz az én idősebb kevésbé érzem magam, mint játszani ... csak egy része felnövő gondolom. Az üldözés és a pénz család nagyon fontos nekem, most!
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
1 hosszú Hangjelzés és 8 rövid sípolás (Infó): '( blubla Grafikus kártyák és monitorok 9 1. Aug 2009 10:08
PC bekapcsol után a várakozásnak purge Cases & Power Supplies 1 21. június 2009 06:17
Faxolás távolsági probléma loganair Digital Imaging & Nyomtatók 1 12. június 2009 04:03
Egy hosszú Beep ..... Shorty1973 Általános fémáru Chat 2 21. december 2008 04:20
XP hosszú időt vesz igénybe a Kikapcsolásra jam90 A Windows operációs rendszerek 30 15. május 2008 12:01
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.