![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| I play a lot of games - egy csendes hét uni tudom hogy több mint 100 órát egy héten MMORPGs be - Azt hiszem, én vagyok egy kicsit az vagyok:) Mennyi idő van eltölteni játék minden héten? Milyen játékok enni a legtöbb időt? Számomra ez Dark Age of Camelot és a Star Wars Galaxies, de bármilyen offline játék én játszik adott időben gyakran esznek akár egy egész napot vagy kettőt egyszerre is .... |
|
| |||
| |||
| Ó, fiú, ne kérdezd meg, hogy a kérdés ... másik fájó helyszínen háztartási én! I used to play körülbelül két órán át, de most már csak az idő játszani néhány órával a hétvégén ... plusz az én idősebb kevésbé érzem magam, mint játszani ... csak egy része felnövő gondolom. Az üldözés és a pénz család nagyon fontos nekem, most! |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| 1 hosszú Hangjelzés és 8 rövid sípolás (Infó): '( | blubla | Grafikus kártyák és monitorok | 9 | 1. Aug 2009 10:08 |
| PC bekapcsol után a várakozásnak | purge | Cases & Power Supplies | 1 | 21. június 2009 06:17 |
| Faxolás távolsági probléma | loganair | Digital Imaging & Nyomtatók | 1 | 12. június 2009 04:03 |
| Egy hosszú Beep ..... | Shorty1973 | Általános fémáru Chat | 2 | 21. december 2008 04:20 |
| XP hosszú időt vesz igénybe a Kikapcsolásra | jam90 | A Windows operációs rendszerek | 30 | 15. május 2008 12:01 |
| Téma eszközök | |
| |