mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > PC & konsolės Žaidimai

Register

How Long Do you play?

Reply

Temos įrankiai
Old Spalis 21, 2006, 13:35
Narys

Default How Long Do you play?

I play žaidimų aikštelė - ant ramioje savaitę Uni galiu įdėti daugiau kaip 100 valandų per savaitę į MMORPGs - I guess I'm ir narkomanu tiek:)

Kiek laiko praleidžiate žaisdami kiekvieną savaitę? Kokius žaidimus suvalgyti daugiausia savo laiko?

Man tai Dark Age of Camelot Star Wars Galaxies, nors ir kokia neprisijungęs žaidimas I'm playing bet kuriuo metu dažnai gali suvalgyti visą dieną ar dvi iš pirmo karto taip pat ....
Old Spalis 21, 2006, 18:40
Narys

Default How Long Do you play?

Oh boy Don't ask me šį klausimą ... kitos gerklės vietoje mano namų! Aš žaisti apie dvi valandas per dieną, bet dabar tik laiko žaisti kelias valandas savaitgaliais ... plius kaip man senės mažiau aš jaučiuosi kaip žaidžia ... tik dalis didėja iki I guess. Pinigų persekiojimas ir šeima yra dar svarbiau, kad mane dabar!
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
1 Ilgalaikė Beep ir 8 Trumpametražiai pypsi (Need Help): '( blubla Graphics Cards & Monitoriai 9 1 rugpjūtis 2009 10:08
PC Įjungia Po ilgai laukti išvalyti Cases & Power Supplies 1 Birželis 21, 2009 06:17
Faxing tolimojo problema Loganair Digital Imaging & Printers 1 Birželis 12, 2009 04:03
Vienas ilgas beep ..... Shorty1973 General Hardware Chat 2 21 gruodis 2008 04:20
XP sistemoje reikia daug laiko, kad uždarytumėte jam90 Windows "operacinės sistemos 30 Gegužė 15, 2008 12:01
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.