![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| I play žaidimų aikštelė - ant ramioje savaitę Uni galiu įdėti daugiau kaip 100 valandų per savaitę į MMORPGs - I guess I'm ir narkomanu tiek:) Kiek laiko praleidžiate žaisdami kiekvieną savaitę? Kokius žaidimus suvalgyti daugiausia savo laiko? Man tai Dark Age of Camelot Star Wars Galaxies, nors ir kokia neprisijungęs žaidimas I'm playing bet kuriuo metu dažnai gali suvalgyti visą dieną ar dvi iš pirmo karto taip pat .... |
|
| |||
| |||
| Oh boy Don't ask me šį klausimą ... kitos gerklės vietoje mano namų! Aš žaisti apie dvi valandas per dieną, bet dabar tik laiko žaisti kelias valandas savaitgaliais ... plius kaip man senės mažiau aš jaučiuosi kaip žaidžia ... tik dalis didėja iki I guess. Pinigų persekiojimas ir šeima yra dar svarbiau, kad mane dabar! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| 1 Ilgalaikė Beep ir 8 Trumpametražiai pypsi (Need Help): '( | blubla | Graphics Cards & Monitoriai | 9 | 1 rugpjūtis 2009 10:08 |
| PC Įjungia Po ilgai laukti | išvalyti | Cases & Power Supplies | 1 | Birželis 21, 2009 06:17 |
| Faxing tolimojo problema | Loganair | Digital Imaging & Printers | 1 | Birželis 12, 2009 04:03 |
| Vienas ilgas beep ..... | Shorty1973 | General Hardware Chat | 2 | 21 gruodis 2008 04:20 |
| XP sistemoje reikia daug laiko, kad uždarytumėte | jam90 | Windows "operacinės sistemos | 30 | Gegužė 15, 2008 12:01 |
| Temos įrankiai | |
| |