menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herné konzoly

Register

Ako dlho budete hrať?

Reply

Thread Tools
Old 21. októbra 2006, 13:35
Člen Skupina

Default Ako dlho budete hrať?

Hraju hodně hry - na kľudnej týždeň na uni můžu dát vo viac ako 100 hodín týždenne do MMORPGs - Myslím, že som trochu na fanúšik:)

Koľko času si hranie hier trávia každý týždeň? Ktoré hry zjesť väčšinu svojho času?

Pre mňa je to Dark Vek Camelot a Star Wars Galaxies, aj keď bez ohľadu na offline hru hraji v danej chvíli môže často zjesť celý deň alebo dva v jednom ísť rovnako ....
Old 21. októbra 2006, 18:40
Člen Skupina

Default Ako dlho budete hrať?

Ach jo nepýtajte sa ma na túto otázku ... zdurenie inom mieste, v mojej domácnosti! Použil som to hrať asi dve hodiny denne, ale teraz len mať čas hrať niekoľko hodín, o víkendu ... plus ako som starší tým menej som pocit, že hrá ... Len časť vyrastajúci myslím. Pri snahe o peniaze a rodina sú dôležitejšie pre mňa!
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
1 dlhé pípnutie a 8 krátkych pípnutí (Need Help): '( blubla Graphics Cards & Monitory 9 1. augusta 2009 10:08
PC Povolí Po Dlhé čakanie purge Prípady & Napájacie zdroje 1 21. jún 2009 06:17
Faxovanie diaľkové problém loganair Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 1 12 júna 2009 04:03
One Long pípať ..... Shorty1973 Všeobecné Hardware Chat 2 21. decembra 2008 04:20
XP trvá dlho, než ho vypnúť jam90 Operačné systémy Windows 30 15. mája 2008 12:01
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.