![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hraju hodně hry - na kľudnej týždeň na uni můžu dát vo viac ako 100 hodín týždenne do MMORPGs - Myslím, že som trochu na fanúšik:) Koľko času si hranie hier trávia každý týždeň? Ktoré hry zjesť väčšinu svojho času? Pre mňa je to Dark Vek Camelot a Star Wars Galaxies, aj keď bez ohľadu na offline hru hraji v danej chvíli môže často zjesť celý deň alebo dva v jednom ísť rovnako .... |
|
| |||
| |||
| Ach jo nepýtajte sa ma na túto otázku ... zdurenie inom mieste, v mojej domácnosti! Použil som to hrať asi dve hodiny denne, ale teraz len mať čas hrať niekoľko hodín, o víkendu ... plus ako som starší tým menej som pocit, že hrá ... Len časť vyrastajúci myslím. Pri snahe o peniaze a rodina sú dôležitejšie pre mňa! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| 1 dlhé pípnutie a 8 krátkych pípnutí (Need Help): '( | blubla | Graphics Cards & Monitory | 9 | 1. augusta 2009 10:08 |
| PC Povolí Po Dlhé čakanie | purge | Prípady & Napájacie zdroje | 1 | 21. jún 2009 06:17 |
| Faxovanie diaľkové problém | loganair | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 1 | 12 júna 2009 04:03 |
| One Long pípať ..... | Shorty1973 | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 21. decembra 2008 04:20 |
| XP trvá dlho, než ho vypnúť | jam90 | Operačné systémy Windows | 30 | 15. mája 2008 12:01 |
| Thread Tools | |
| |