мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > ПЦ & конзоле Игре

Register

Колико дуго играш?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 21. октобар 2006, 13:35
Мембер Гроуп

И играју пуно игара - на миран викенд на Уни могу ставити у више од 100 сати у недељи у ММОРПГс - Мислим да сам мало о наркоман:)

Колико ћете потрошити време учинити играње игре сваке недеље? Које игре највише појести своје време?

За мене је Дарк Аге оф Цамелот и Стар Уарс галаксији, али без обзира оффлине И'м играјући игру у било ком времену често може појести цео дан или два у једном проћи, али ....
Old 21. октобар 2006, 18:40
Мембер Гроуп

Ох боы не питај ме то питање ... рањав други спот у мом домаћинству! Користио сам играти око два сата на дан, али тек сада има времена да се играју неколико сати на викенд ... плус што сам старија мање ми свира ... само део одрастања ЈА погодак. У потрази за новцем и породица су ми важне у аукцији!
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц