менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > PC & консоль Gaming

Register

How Long ви граєте?

Reply

Різьба Інструменти
Old 21 жовтня 2006, 13:35
Член групи

Я багато грав в ігри - на тихій тиждень в Uni я можу покласти в більш ніж 100 годин на тиждень у MMORPGs - Напевно, я трохи наркоман:)

Скільки часу ви проводите гри кожного тижня? Які ігри з'їдають велику частину вашого часу?

Для мене це Dark Age Камелота і Star Wars Galaxies, хоча всі форумі гри я граю в будь-який момент можуть часто з'їсти цілий день або два в одному диханні, а ....
Old 21 жовтня 2006, 18:40
Член групи

Oh Boy не питайте мене, що питання ... інше хворе місце в моєму домі! Я грав близько двох годин на день, але тепер є час, щоб зіграти кілька годин на вихідних ... плюс, як я отримую дорослих менш я відчуваю, як грає ... тільки частина дорослішання я думаю. Погоня за грошима і сім'я є більш важливими для мене зараз!
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.