по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > PC & конзолата Gaming

Register

Как да си Pro FPS Gamer

Reply

Нишка Инструменти
Old 25 април 2009, 14:16
Член Група

Здравейте аз започнах да обичам FPS на когато бях на около 12 играят случайни военни игри, аз съм вече 17 и играят в europian и световна класа tournements.

1. Трансфер на игра - Аз играя много FPS около 10 Аз съм над средното във всички, но аз играя само 1 competativly, изберете една игра и да бъдат посветени на него.

2. Имаш ли играта ... А equitment - Като ПРО Gamer аз имам високо спецификационен equitment, най-добре е да имате компютър, в което можете да макс на играта най-125fps, висока скорост на мишката армирано, с поне DPI adjusters, тежести, 2 странични бутони поне,
Old 25 април 2009 г., 14:17
Член Група

и се движи бързо превъртане колело, добра мишка матов е задължително! и се уверете, че Терес никакъв шанс на Ур мишка, попадащи в играта, армирано клавиатура толкова дълго, колкото му трябва бързо време за реакция и ключовете са бързо да reapeatedly натиснете този нея, макро клавишите са плюс, но те могат да бъдат подлудяващ, добър високо ВЕИ moniter, и се уверете, че нейните големи, widesreens са по-добре да играе за да намеря като тя изглежда по-реалистично, добър силен набор от тонколони трябва да чуят хората идват, и добра High Speed слушалки
Old 26 април 2009 г., 03:48
Номер на групата

Каква е цената за използване в условия на 125fps?

Аз бях с впечатлението, че хората можеха да видите нещо подобно 26fps?
Old 26 април 2009 г., 05:19
Номер на групата

Не, над 60FPS е за това къде да започнете не виждам разлика в гладкостта. Ако може да има рок-солидна 60fps сте обикновено добър, винаги се радвам да са над главата, разбира се.

Ако не можете да кажете на разликата между 24fps и 60fps сте слепи
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "

Моята система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Дънната платка:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM памет:
2GB Патриотичния Екстремни Ефективност
Графична карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Звук Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (и):
80GB + 500GB
Оптично устройство (а):
2x SATA
Дело / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охлаждане:
4x 120 мм Yate-гмуркач + 200 mm нагоре
Мрежа / Интернет:
Qwest
Монитор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операционна система (и):
Windows XP + 7
Old 26 април 2009 г., 06:15
Номер на групата

Добре, че имам почти Qi, но той вероятно е просто ме misremembering основни факти ..

А аз наистина не игра за персонални компютри (въпреки че аз съм опитвам да мисля за това, вместо на следващото поколение конзоли), така че аз никога не експериментира с FPS харесва
Old 26 април 2009, 14:55
Член Група

LOL Написах това ръководство по ma PSP, щеше да бъде по-дълъг, и тъй като е знак ограничение и отнема толкова време с типа и запазено място, оу и АЗ didnt обясни 125fps добре на COD4 ако U Пусни играта на 125 Дава ви възможност да скочи малко по-високи, което позволява и да отида до няколко тайни бита, ще пренапише това ръководство, когато се кача на PC
Old 26 април 2009 г., 19:27
Номер на групата

приятелят ми е приятел в MLG (основен лига Gamer) се плаща да играят ореол. Трудно ядрото му. Бях guna отидете на FEAR конкуренцията, но трябваше да бъде 18 и Im не още. Аз средно 50-60 на игра, често направени 100 + убива. Бях наистина много добър в него. изигра той някога от 2005 г. насам, и са loged над 1200 часа за един играч сам. играе над 100 пъти. трудното в готовност. там е само 1 човек, който някога е бил по-добър от мен на регулярна основа. Той има 120 + убива игра legit. Обичам страх. Направих малко видео отдавна за мултиплейър.

този нищо в сравнение с моя приятел Джеф, той loged над 22000 часа на Pokemon. saddist това е нещо, което съм чувал през живота си. и неговите верни. Той имаше всички доказателства. Той трябва да се полагаха. зле.

Моята система: Най Secrit

Процесор (и):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Дънната платка:
Гигабайт GA-EP45-UD3P (P45)
RAM памет:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Графична карта (и):
GTX280
Звукова карта:
борда (за сега)
Hard Drive (и):
WD WD6401AALS 640GB
Оптично устройство (а):
Кликнете върху връзката в подписа за още
Дело / PSU:
Корсар CMPSU-750TX (750 Watt)
Охлаждане:
XIGMATEK HDT-S1283 120 мм Пушка
Мрежа / Интернет:
DSL средносрочен
Монитор (и):
30 инчов 2650x1600 (скоро все пак)
Операционна система (и):
XP Home
Old 27 април 2009 г., 04:03
Член Група

22000 часа? Как по дяволите е направил, че този буквално над 2 1 / 2 ГОДИНИ!

Той никога не имал приятелка е той?
Old 27 април 2009 г., 08:46
Номер на групата

Не може да имате.

Той вероятно masturbates над Pikachu.
(Само едно мога да помня от времето, когато спрях да се заинтересува, когато бях на около 7 години Джеф!!)

Пич, защо са ти приятели с този човек?
Old 27 април 2009 г., 10:01
Член Група

Не е готин, като наистина 1200 часа за един играч и дори не се играят, че на COD4 и аз играя competitivly в ЕС, Айв имали ma PC взети от мен като ma майка за изпита целите ри ми missin ЕС clanbase чаша! се надяваме, че ще се струва, че играя толкова, колкото ми трябва да останат добри, клана обучение и мача Мисля, че имам 250 часа ...
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc