![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj jsem začal milovat FPS to, když mi bylo asi 12 přehrávání náhodných válečné hry, jsem nyní 17 a hrát v europian a světové třídy tournements. 1. Vyberte si hru - jsem hrát mnoha FPS asi 10 Jsem nadprůměrný ve všech, ale i hrát pouze 1 competativly, vyberte jednu hru a být k tomu určenými. 2. Mám hru ... Nyní equitment - Jako PRO hráč i vysoký spec equitment, nejlepší mít počítač se můžete max mimo hru na 125fps, vysokou rychlost myši WIRED s atleast dpi seřizovacími, závaží, 2 boční tlačítka atleast, |
|
| |||
| |||
| a rychle se pohybující rolovací kolečko, dobře myš mat je nutností! a ujistěte Není šanci ur myši padáním ve hře, WIRED klávesnice tak dlouho, dokud jeho dostal rychlý čas odezvy a tlačítka pro rychlý tisk reapeatedly to je to, makro kláves je plus, ale může být rozptylující, dobré vysoké res moniter, a ujistěte se, že jeho velký, widesreens je lepší hrát na tu, jak se zdá více realistické, dobře nahlas sady reproduktorů musíte slyšet lidí a dobré vysoké rychlosti headset |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co naplat hrát na 125fps? Byl jsem v lidech dojem, že by mohl vidět pouze něco jako 26fps?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne, přes 60FPS je o tom, kde začnete nevidíte rozdíly v hebkost. Pokud máte rock-pevné 60fps jste obvykle dobrá, a to vždy příjemné mít headroom samozřejmě. Pokud nelze poznat rozdíl mezi 24fps a 60fps jste slepí
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
![]() Ok, mám to pryč QI, ale to bylo asi jenom já misremembering základní fakta .. I don't really hry na PC (i když jsem přemýšlel o zkouším to místo příští generace konzolí), takže jsem nikdy experimentoval s fps rád, že
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| lol Napsal jsem tento návod o ma psp, se bude i nadále, protože je char limit a to trvá tak dlouho psát i vyhrazeno určité místo, a ow i didnt vysvětlit 125fps i na CoD4-li u spustit hru na 125 Umožňuje vám skákat mírně vyšší, což umožňuje, aby u nás několik tajných bity, budu přepsat tento návod, když jsem si na PC |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| můj přítel má přítele v MLG (Major League hráč) dostanu zaplaceno hrát halo. tvrdá sračka. Byl jsem guna jít do FEAR soutěže ale musela být 18, a im dosud. i průměrně 50-60 hry, často se 100 + zabíjí. Byl jsem opravdu dobrá. hrál to už od roku 2005 a mají loged přes 1200 hodin v jediném hráč sám. hrála ji více než 100-krát. nejtvrdší režim. tam byla pouze 1 člověk, který byl stále lepší, než se mi v pravidelných intervalech. Dostal 120 + zabíjí hru důvěryhodně. i love FEAR. Udělal jsem malé video dávno o multiplayer. to je nic v porovnání s mým přítelem Jeff byl loged přes 22.000 hodin na Pokemon. že je saddist co jsem kdy slyšel v mém životě. a jeho pravda. Měl všechny důkazy. On potřebuje uspět. špatně.
|
| |||
| |||
| 22.000 hodin? Jak to, že to udělal, to je doslova přes 2 1 / 2 ROKY! On to nikdy neměl holku má on? |
|
| |||
| |||
| Nemůže mít. Asi masturbuje nad Pikachu. (Pouze jedna nemůžu vzpomenout, kdy jsem přestal ze je zajímá, když mi bylo asi 7 let JEFF!) Chlape, proč jste přátelé s chlapem?
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Ne v pohodě, stejně jako fakt 1200 hodin na jediný hráč i není ani hrát, že na CoD4 a hrát i competitivly v EU, měla IVE ma ks vzít mi ma maminka například účely nd můj missin EU clanbase pohár! doufejme, že bude stát za to, i hrát, stejně jako i nutnost přerušit dobré, klan trénink a zápasy Myslím, že jsem dostal 250 hodin ... |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Gamer Xtreme Můj nový PC | odstíny | Obecné Hardware Chat | 5 | 15. srpna 2009 18:01 |
| Specs na první build - Dobré pro hardcore hráče? | scoobis | Obecné Hardware Chat | 11 | 27. května 2009 16:26 |
| Jakékoli návrhy na MMORPG hře grafických karet?:) | VictorSxl | Graphics Cards & Monitory | 11 | 1. listopadu 2008 07:36 |
| X-fi Gamer extrémní | ironsferret | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 2 | 1. února 2008 13:23 |
| Je to dobrý hráč stavět v polovině rozsahu? | KillerXL5 | Obecné Hardware Chat | 5 | 9. listopadu 2007 12:48 |
| Thread Nástroje | |
| |