![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου θ αρχίσει να FPS αγάπη του, όταν ήμουν περίπου 12 τυχαία παίζοντας παιχνίδια πολέμου, τώρα είμαι 17 και παίζουν στο europian και παγκόσμιας κλάσης tournements. 1. Διαλέξτε ένα παιχνίδι - να παίξω πολλά FPS 10 περίπου είμαι πάνω από το μέσο όρο σε όλα, αλλά να παίξω μόνο το 1 competativly, επιλέξτε ένα παιχνίδι και να είναι αφιερωμένο σε αυτό. 2. Έχεις το παιχνίδι ... Τώρα το equitment - Ως PRO gamer έχω μεγάλες spec equitment, καλύτερα να έχετε έναν υπολογιστή μπορείτε να είχαν max τα 125fps στο παιχνίδι, ένα ποντίκι WIRED μεγάλη ταχύτητα, με atleast dpi ρυθμίσεως, βάρη, 2 πλευρά κουμπιά atleast, |
|
| |||
| |||
| και η ταχέως μεταβαλλόμενη τροχό κύλισης, ένα καλό ποντίκι τάπητας πρέπει να είναι! και βεβαιωθείτε ότι δεν Theres πιθανότητες ur ποντίκι που υπάγονται στο παιχνίδι της, WIRED πληκτρολόγιο, εφόσον το έχεις ένα γρήγορο χρόνο απόκρισης και τα πλήκτρα γρήγορα να reapeatedly τύπου thats it, μακρο κλειδιά είναι ένα συν, αλλά να μπορούν να διασπούν, μια καλή υψηλό res moniter, και βεβαιωθείτε ότι το μεγάλο της, widesreens είναι καλύτερα να παίξει για να βρω, όπως φαίνεται πιο ρεαλιστικό, ένα καλό δυνατό σύνολο των ομιλητών θα πρέπει να ακούσουμε τους ανθρώπους που έρχονται, και ένα καλό ακουστικό υψηλής ταχύτητας |
|
| |||
| |||
| Ποια είναι η χρήση σε παίζοντας σε 125fps; Είχα την εντύπωση ότι ο άνθρωπος θα μπορούσε να βλέπει μόνο κάτι σαν 26fps;
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Οχι, πάνω από 60FPS είναι σχετικά με το πού θα ξεκινήσετε δεν βλέπουμε διαφορές στην ομαλότητα. Αν μπορείτε να έχετε ροκ-στερεά 60fps είστε συνήθως καλό, πάντα ωραίο να έχουν περιθώρια φυσικά. Εάν δεν μπορείτε να πείτε τη διαφορά μεταξύ 24fps και 60fps είστε τυφλός
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
![]() Ok, I got ότι εκτός QI, αλλά ήταν μάλλον μόνο εμένα misremembering βασικά στοιχεία .. Και πραγματικά δεν παιχνίδι για υπολογιστές (αν και σκέφτομαι να προσπαθήσουμε έξω αντί της επόμενης γενιάς κονσολών), ώστε ποτέ δεν πειραματίστηκαν με fps όπως το ότι
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| lol έγραψα αυτόν τον οδηγό για τη μάνα psp, θα ήταν μεγαλύτερη και από το όριο είναι ένα char και χρειάζεται τόσο πολύ χρόνο για να τύπου Ι reserved κάποιο διάστημα, και ow i didn't εξηγήσει την 125fps καλά με COD4, αν και τρέχει το παιχνίδι σε 125 που σας επιτρέπει να μεταβείτε ελαφρώς υψηλότερο και η οποία επιτρέπει να φτάσουμε σε μερικές μυστικές bits, θα ξαναγράψει αυτό τον οδηγό, όταν έχω σε ένα pc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ο φίλος μου έχει ένα φίλο στο MLG (μεγάλες πρωταθλήματος gamer) να πληρώνομαι για να παίξει φωτοστέφανο. σκληρό πυρήνα σκατά. i was guna πάει να φοβούνται τον ανταγωνισμό, αλλά θα έπρεπε να είναι 18, και δεν έχει ακόμα im. i μέσο όρο σε 50-60 ένα παιχνίδι, συχνά 100 + σκοτώνει. Θα ήταν πραγματικά πολύ καλός σε αυτό. έπαιξε ποτέ από το 2005, και έχουν loged πάνω από 1.200 ώρες για παίκτη μόνο και μόνο. θα παίξει πάνω από 100 φορές. πιο δύσκολο τρόπο. υπάρχει μόνο 1 άνθρωπος που ήταν πάντα καλύτερα από εμένα, σε τακτική βάση. πήρε 120 + σκοτώνει ένα παιχνίδι legit. i love FEAR. Έκανα ένα μικρό βίντεο εδώ και πολύ καιρό, σχετικά με το multiplayer. thats τίποτα δεν σε σύγκριση με το φίλο μου τον Τζεφ, που loged πάνω από 22.000 ώρες για τις pokemon. αυτό είναι το saddist πράγμα που έχω ακούσει στη ζωή μου. και την αλήθεια. είχε όλες τις αποδείξεις. που χρειάζεται για να πηδηχτώ. άσχημα.
|
| |||
| |||
| 22000 ώρες; πώς διάολο έκανε ότι, thats κυριολεκτικά πάνω από 2 1 / 2 ΧΡΟΝΙΑ!! που ποτέ δεν είχε μια κοπέλα έχει αυτός; |
|
| |||
| |||
| Μπορεί να μην έχουν. Μάλλον masturbates πάνω Pikachu. (Μόνο ένα θυμάμαι από τότε που σταμάτησα να ενδιαφέρονται όταν ήμουν περίπου 7 ετών JEFF!!) Φίλε, γιατί είσαι φίλος με αυτόν τον τύπο;
|
| |||
| |||
| Δεν δροσερά, όπως πραγματικά 1.200 ώρες σε μόνη παίκτης i είναι ότι δεν παίζουν ακόμη και σε COD4 και παίζω competitivly στην ΕΕ, είχε IVE ma τεμ ληφθούν υπόψη από την μάνα μου μαμά εξετάσεις για σκοπούς ιδδ μου missin ΕΕ clanbase κύπελλο! ευελπιστούμε ότι θα αξίζει τον κόπο, να παίξω όσο το i ανάγκη να μείνετε καλό, της κατάρτισης και της κλίκας αγώνες νομίζω ότι έχεις 250 ώρες ... |