manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > PC & konzole Igre

Register

Kako biti FPS Pro Gamer

Reply

Thread Tools
Old 25 tra 2009, 14:16
Member Group

Default Kako biti FPS Pro Gamer

Hi ja počeli ljubiti FPS-a, kada sam bio oko 12 igrajući slučajnih ratnih igara, ja sam sada 17 i igrati u europian i svjetske klase tournements.

1. Pick igre - igrajte mnogo sam oko 10 FPS sam iznad prosjeka u svim ali ja igrati samo 1 competativly, odaberite jedan i igra će posvećena je.

2. Imaš igru ... Sada se equitment - Kao igrač PRO Imam visoki spec. equitment, najbolje je imati računalo gdje možete max iz igre na 125fps, visoka brzina miša ožičen s atleast dpi adjusters, utezi, 2 strane gumba atleast,
Old 25 tra 2009, 14:17
Member Group

i brzo se kreće pomicanje kotača, dobar miš rogozina je potrebno! i provjerite theres no šanse ur miša padaju u igri, tipkovnica ožičen dokle je dobio svojih brzih odziva i tipke za brzo reapeatedly pritisnite taj ga, makro tipke su plus, ali oni mogu biti zbunjujući, dobar high res moniter, i uvjerite se svojim velikim, widesreens bolje igrati nađem kako izgleda realnije, dobar set glasni zvučnici morate čuti ljudi koji su dolazili i dobar brzinu sluąalicama
Old 26 tra 2009, 03:48
Donatorska Grupa

Što je u uporabu igranje na 125fps?

Bio sam pod dojam da ljudi mogli samo vidjeti nešto poput 26fps?
Old 26 tra 2009, 05:19
Donatorska Grupa

Ne, više je oko 60FPS gdje ste započeli ne vidim razlike u glatkoća. Ako možete imati rock-solid 60fps ste obično dobar, uvijek izbirljiv to imati headroom naravno.

Ako ne možete reći razlika između 24fps i 60fps ste slijepi
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "

My System: 日夏子

Procesor (i):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Matične ploče:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memorija:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafička kartica (e):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Tvrdi disk (i):
80GB + 500GB
Optički pogon (e):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hlađenje:
4x-120mm Yate šunjalo + 200mm top
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacijski sustav (e):
Windows XP + 7
Old 26 tra 2009, 06:15
Donatorska Grupa

Ok, I got off to Qi, ali to je vjerojatno samo meni misremembering osnovnim činjenicama ..

A ja stvarno ne igra na računalima (iako sam razmišljati o težak to vanjska strana umjesto sljedeću generaciju konzola), pa sam nikada experimented sa fps kao da
Old 26 tra 2009, 14:55
Member Group

lol ja napisao ovaj vodič na psp ma, bio je idući u biti duži i od pougljiti je limit i to traje tako dugo da se neki tip I pridržana prostor, Ow i JA nije dobro objasniti 125fps na COD4 ako u vožnji igra na 125 omogućuje vam da malo veći skok koji omogućava da se u nekoliko bitova tajnu, ja ću prepisati ovaj vodič kad ja dobiti na računalu
Old 26 tra 2009, 19:27
Donatorska Grupa

moj prijatelj ima prijatelja u MLG (glavni igrač lige) biti plaćen za reprodukciju halo. hard core sranje. Bio sam guna strah ići na natjecanje ali ste morali imati 18, te im ne još. ja u prosjeku 50-60 igru, često su 100 + ubija. sam bio stvarno jako dobar u tome. Igrao je još od 2005, i ima preko 1200 sati loged na single player sami. odigrao je preko 100 puta. najteži način. ima samo 1 čovjeka koji je bio bolji nego ikad me na regularnoj osnovi. On je dobio 120 + ubija igru čitljiv. Volim straha. JA je napravio malo video davno o multiplayer.

ništa u odnosu na taj moj prijatelj Jeff, on loged preko 22.000 sati na Pokemon. to je stvar saddist sam ikada čuo u životu. i njegova istina. imao je sve dokaz. on treba da se položi. loše.

My System: Top Secrit

Procesor (i):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Matične ploče:
Gigabajt GA-EP45-UD3P (P45)
RAM memorija:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Grafička kartica (e):
GTX280
Sound Card:
onboard (za sada)
Tvrdi disk (i):
WD6401AALS WD 640GB
Optički pogon (e):
Kliknite na link u potpis za više
Case / PSU:
Gusar CMPSU-750TX (750 W)
Hlađenje:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm Rifle
Network / Internet:
DSL medij
Monitor (e):
30 inch 2650x1600 (uskoro anyway)
Operacijski sustav (e):
XP Home
Old 27 tra 2009, 04:03
Member Group

22.000 sati? kako dovraga učinio je to, taj doslovno preko 2 1 / 2 GODINE!

on nikada imao cura je on?
Old 27 tra 2009, 08:46
Donatorska Grupa

Ne može imati.

On je vjerojatno masturbates preko Pikachu.
(Samo jedan od mogu sjetiti kada sam se zaustavio kad sam bio zainteresiran oko 7 godina Jeff!)

Dude, zašto su vam prijatelji sa ovog tipa?
Old 27 tra 2009, 10:01
Member Group

Nije cool, kao što je stvarno 1200 sati na single player i nije ni na koji igraju COD4 i ja igrati competitivly u EU, ma ive je imao pc uzeti od mene ma la mamica za ispit svrhe nd moj missin EU clanbase kup! nadamo se da će se isplati, ja igrati onoliko koliko mi treba da ostane dobar, klan trening utakmice i mislim da sam dobio 250 sati ...
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Gamer Xtreme moj novi PC sjena General Hardware Chat 5 15. kolovoz 2009 18:01
Specifikacije za prvo graditi - Dobro za hardcore igrač? scoobis General Hardware Chat 11 27. svibanj 2009 16:26
Bilo koji sugestija za MMORPG Gamer Grafička kartica?:) VictorSxl Graphics Cards & Monitors 11 1. studeni 2008 07:36
X-fi Gamer krajnost ironsferret Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 2 1. veljača 2008 13:23
Je li to dobar igrač sredine raspona graditi? KillerXL5 General Hardware Chat 5 9. studeni 2007 12:48
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.