![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi ja počeli ljubiti FPS-a, kada sam bio oko 12 igrajući slučajnih ratnih igara, ja sam sada 17 i igrati u europian i svjetske klase tournements. 1. Pick igre - igrajte mnogo sam oko 10 FPS sam iznad prosjeka u svim ali ja igrati samo 1 competativly, odaberite jedan i igra će posvećena je. 2. Imaš igru ... Sada se equitment - Kao igrač PRO Imam visoki spec. equitment, najbolje je imati računalo gdje možete max iz igre na 125fps, visoka brzina miša ožičen s atleast dpi adjusters, utezi, 2 strane gumba atleast, |
|
| |||
| |||
| i brzo se kreće pomicanje kotača, dobar miš rogozina je potrebno! i provjerite theres no šanse ur miša padaju u igri, tipkovnica ožičen dokle je dobio svojih brzih odziva i tipke za brzo reapeatedly pritisnite taj ga, makro tipke su plus, ali oni mogu biti zbunjujući, dobar high res moniter, i uvjerite se svojim velikim, widesreens bolje igrati nađem kako izgleda realnije, dobar set glasni zvučnici morate čuti ljudi koji su dolazili i dobar brzinu sluąalicama |
|
| |||
| |||
| Što je u uporabu igranje na 125fps? Bio sam pod dojam da ljudi mogli samo vidjeti nešto poput 26fps?
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne, više je oko 60FPS gdje ste započeli ne vidim razlike u glatkoća. Ako možete imati rock-solid 60fps ste obično dobar, uvijek izbirljiv to imati headroom naravno. Ako ne možete reći razlika između 24fps i 60fps ste slijepi
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
![]() Ok, I got off to Qi, ali to je vjerojatno samo meni misremembering osnovnim činjenicama .. A ja stvarno ne igra na računalima (iako sam razmišljati o težak to vanjska strana umjesto sljedeću generaciju konzola), pa sam nikada experimented sa fps kao da
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| lol ja napisao ovaj vodič na psp ma, bio je idući u biti duži i od pougljiti je limit i to traje tako dugo da se neki tip I pridržana prostor, Ow i JA nije dobro objasniti 125fps na COD4 ako u vožnji igra na 125 omogućuje vam da malo veći skok koji omogućava da se u nekoliko bitova tajnu, ja ću prepisati ovaj vodič kad ja dobiti na računalu |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| moj prijatelj ima prijatelja u MLG (glavni igrač lige) biti plaćen za reprodukciju halo. hard core sranje. Bio sam guna strah ići na natjecanje ali ste morali imati 18, te im ne još. ja u prosjeku 50-60 igru, često su 100 + ubija. sam bio stvarno jako dobar u tome. Igrao je još od 2005, i ima preko 1200 sati loged na single player sami. odigrao je preko 100 puta. najteži način. ima samo 1 čovjeka koji je bio bolji nego ikad me na regularnoj osnovi. On je dobio 120 + ubija igru čitljiv. Volim straha. JA je napravio malo video davno o multiplayer. ništa u odnosu na taj moj prijatelj Jeff, on loged preko 22.000 sati na Pokemon. to je stvar saddist sam ikada čuo u životu. i njegova istina. imao je sve dokaz. on treba da se položi. loše.
|
| |||
| |||
| 22.000 sati? kako dovraga učinio je to, taj doslovno preko 2 1 / 2 GODINE! on nikada imao cura je on? |
|
| |||
| |||
| Ne može imati. On je vjerojatno masturbates preko Pikachu. (Samo jedan od mogu sjetiti kada sam se zaustavio kad sam bio zainteresiran oko 7 godina Jeff!) Dude, zašto su vam prijatelji sa ovog tipa?
|
| |||
| |||
| Nije cool, kao što je stvarno 1200 sati na single player i nije ni na koji igraju COD4 i ja igrati competitivly u EU, ma ive je imao pc uzeti od mene ma la mamica za ispit svrhe nd moj missin EU clanbase kup! nadamo se da će se isplati, ja igrati onoliko koliko mi treba da ostane dobar, klan trening utakmice i mislim da sam dobio 250 sati ... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Gamer Xtreme moj novi PC | sjena | General Hardware Chat | 5 | 15. kolovoz 2009 18:01 |
| Specifikacije za prvo graditi - Dobro za hardcore igrač? | scoobis | General Hardware Chat | 11 | 27. svibanj 2009 16:26 |
| Bilo koji sugestija za MMORPG Gamer Grafička kartica?:) | VictorSxl | Graphics Cards & Monitors | 11 | 1. studeni 2008 07:36 |
| X-fi Gamer krajnost | ironsferret | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 2 | 1. veljača 2008 13:23 |
| Je li to dobar igrač sredine raspona graditi? | KillerXL5 | General Hardware Chat | 5 | 9. studeni 2007 12:48 |
| Thread Tools | |
| |