kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > PC és konzol játékok

Register

Hogyan legyünk FPS Pro Gamer

Reply

Téma eszközök
Old Április 25 2009, 14:16
Csoport tagja

Default Hogyan legyünk FPS Pro Gamer

Hi, I love kezdett az FPS, amikor körülbelül 12 véletlenszerű lejátszás háborús játékok, most 17 és játszani europian, és a világszínvonalú tournements.

1. Válassz egy játék - játszom sok FPS mintegy 10 Én átlagon minden, de játszani csak 1 competativly, válassz egy játékot, és célzott rá.

2. Megvan a játék ... Most a equitment - Mint egy profi gamer i magas spec equitment, a legjobb, hogy a számítógép nem tudja max a játék a 125fps, egy nagy sebességű drótbetétes egér, a atleast dpi beállítóeszközök, súlyok, 2 oldalsó gombok atleast,
Old Április 25 2009, 14:17
Csoport tagja

és a gyorsan mozgó görgő jó egér mat is kell! és győződjön meg arról, ott nincs esély ur egér alá a játék, vezetékes billentyűzet, amíg megvan a gyors válaszidő és a gombok gyorsan reapeatedly sajtó thats, a makró gombok plusz egy, de lehet zavaró, egy jó nagy res moniter, és győződjön meg róla, hogy nagy, widesreens jobban játszani, mivel úgy tűnik reálisnak, jó hangosan meg felszólalók akkor hallod, hogy jön, és egy jó nagy sebességű fülhallgató
Old Április 26 2009, 03:48
Donor Group

Mi a felhasználás játszanak 125fps?

Én voltam az a benyomása, hogy az ember csak látni valamit, mint a 26fps?
Old Április 26 2009, 05:19
Donor Group

Nem, több mint 60FPS kb hol kezdeni nem látok különbségeket simaságát. Ha lehet, sziklaszilárd 60fps te általában jó, és mindig örülök, hogy van belmagasság persze.

Ha nem tudja megmondani, a különbség a 24fps és 60fps te vak
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old Április 26 2009, 06:15
Donor Group

Ok, megvan, hogy ki QI, de ez valószínűleg csak nekem misremembering alapvető tényekkel ..

És nem igazán játék PC-k (bár én gondolok próbálják ki ahelyett, hogy a következő generációs konzolok), hogy soha nem kísérleteztek fps ilyesmi
Old Április 26 2009, 14:55
Csoport tagja

lol írtam, ez az útmutató a ma psp volt, lesz már, és mivel a karakter egy korlátot, és azt, hogy mindaddig, amíg az I. típusú reserved néhány helyet, és ow i didnt magyarázatot 125fps jól cod4 ha fut a játék és a 125 ez lehetővé teszi, hogy valamivel magasabb ugrás, amely lehetővé teszi, és hogy a pár titokban bit, majd átírják az útmutatót, ha kapok egy pc
Old Április 26 2009, 19:27
Donor Group

barátom van egy barátja a MLG (major league gamer) fizetni kell játszania a Halo. hard core szar. Én Guna megy a FEAR versenyt, de meg kell 18, és a PM nem. Én átlagosan 50-60 játék, gyakran 100 + megöli. Én tényleg nagyon jó benne. játszott, hogy amióta 2005-ben, és már több mint 1200 óra loged az egyetlen játékos egyedül. játszott, hogy több mint 100-szer. legnehezebb mód. ott csak 1 ember, aki valaha is jobb, mint nekem a rendszeresen. neki 120 + megöli a játékot legit. Imádom FEAR. Csináltam egy kis videó nagyon régen kb multiplayer.

amit nem a barátom Jeff, aki loged mint 22.000 óra Pokemon. ez a saddist dolog, amit valaha hallottam életemben. és igaz. volt a bizonyíték. neki kell feküdnöd. rosszul.

My System: Top Secrit

Processzor (ok):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Alaplap:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
RAM memória:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Grafikus kártya (k):
GTX280
Hangkártya:
fedélzeten (most)
Merevlemez (ek):
WD6401AALS WD 640GB
Optikai meghajtó (k):
Kattints a linkre aláírás több
Case / tápegység:
Corsair CMPSU-750TX (750 watt)
Hűtés:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm Rifle
Hálózat / Internet:
DSL közepes
Monitor (ok):
30 hüvelykes 2650x1600 (hamarosan egyébként)
Operációs rendszer (ek):
XP Home
Old Április 27 2009, 04:03
Csoport tagja

22.000 óra? Hogy a fenébe csinálta, hogy amit a szó szoros értelmében több mint 2 1 / 2 év!

még soha nem volt barátnője van ő?
Old Április 27 2009, 08:46
Donor Group

Nem lehet.

Valószínűleg masturbates felett Pikachu.
(Csak az egyik az eszemet tudom, mikor megállt az érdekelt, amikor kb 7 éves JEFF!)

Haver, miért barátok vagyunk ezzel a fickóval?
Old Április 27 2009, 10:01
Csoport tagja

Nincs hideg, mint 1200 óra valóban az egyetlen játékos én még csak nem is játszani, hogy cod4 és játszom competitivly az EU-ban, ma már ive db venni nekem ma anya például célokra nd én missin az EU clanbase pohár! remélhetőleg lesz megérte, azt játszani, mint szükségem van, hogy felfüggeszti az jó, a képzés és a klán matches Azt hiszem, megvan 250 óra ...
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Xtreme Gamer új PC spaletta Általános fémáru Chat 5 15. augusztus 2009 18:01
Specs első építeni - Jó a hardcore gamer? scoobis Általános fémáru Chat 11 27. május 2009 16:26
Vegyen részt egy MMORPG Gamer Grafikus kártya?:) VictorSxl Grafikus kártyák és monitorok 11 1. november 2008 07:36
X-fi gamer szélsőséges ironsferret Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 2 1. február 2008 13:23
Ez egy jó középkategóriás gamer építeni? KillerXL5 Általános fémáru Chat 5 9. november 2007 12:48
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.