![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas aš pradėjau mylėti PAS-ųjų, kai man buvo apie 12 grojami atsitiktine karo žaidimų, aš dabar 17 ir žaisti europian ir pasaulinės klasės tournements. 1. Pasirinkite žaidimas - aš žaisti daug FPS apie 10 i am above average in visiems, bet galiu žaisti tik 1 competativly, pasirinkite vieną žaidimą ir būti skirtas jai. 2. Got Game ... Dabar equitment - pro gamer Turiu aukštas spec equitment, geriausia turėti kompiuterį, kuriame galite persistengti žaidimą 125fps, didelio greičio mouse wired, su atleast dpi reguliatorius, svoriai, 2 Šoniniai mygtukai atleast, |
|
| |||
| |||
| ir greitai judantis ratuku, geros pelės kilimėlis turi! ir įsitikinkite, Theres No of ur mouse kritimo į žaidimą, Wired Keyboard, kol atsitiktinai jo gavo greitą atsakymą laiku ir greitai raktus į reapeatedly spaudos Thats it, makro klavišai plius tačiau jie gali blaškyti, geras aukštas res moniter ir įsitikinkite, kad jos didelės, widesreens geriau žaisti galėčiau rasti, kaip atrodo, labiau realistiškas, gerai garsiai nustatyti kalbėjimo jums reikia išklausyti žmonių ateina, o gerą didelio greičio ausinės |
|
| |||
| |||
| Kas žaisti ne 125fps naudoti? Aš pagal įspūdis, kad žmonės galėtų matyti tik kažką panašaus 26fps? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne, per 60 KADRŲPER SEK apie kai pradėdami nematau skirtumų lygumo. Jei galite turėti Rock kieta 60fps jūs dažniausiai gero, visada malonu turėti aukštis žinoma. Jeigu negalite pasakyti tarp 24fps ir 60fps esate aklas skirtumas
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
![]() Ok, I got that off QI, bet tai tikriausiai tik man misremembering pagrindiniai faktai .. And I don't really žaidimas su kompiuteriais (nors aš galvoju apie bando jį vietoj naujos kartos konsolių), todėl aš niekada eksperimentavo su fps patinka |
|
| |||
| |||
| lol rašė šį ma PSP vadovas, ketino laikyti ilgiau, ir kadangi yra char riba ir laikosi taip ilgai, kad I tipo saugomos kai kurios vietos, OW ir i didnt paaiškinti 125fps ir ant CoD4, jei ir paleisti žaidimą 125 Jis leidžia jums peršokti šiek tiek didesnė, kuri leidžia ir patekti į kelias paslaptis bitus, aš perrašyti šį vadovą, kai man ant PC |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mano draugas turi ir MLG (Major League Gamer) draugas uždirbti žaisti aureolė. rimtiems šūdas. buvau Guna eiti į FEAR konkurencija, bet jums turėjo būti 18, o jiems dar ne. Aš vidutiniškai 50-60 žaidimą, dažnai gaminamos 100 + žudo. Aš tikrai tikrai gerai. grojo jis niekada nuo 2005 m., ir turi loged daugiau kaip 1200 valandų vieno žaidėjo atskirai. grojo daugiau nei 100 kartų. Sunkiausia būdas. ten buvo tik 1 žmogus, kuris buvo kada nors geriau už mane reguliariai. Jis gavo 120 + žudo žaidimas teisėtu. myliu baimę. Aš šiek tiek video, seniai apie Multiplayer. Thats niekas palyginus su mano draugas Jeffas jis loged virš 22.000 valandų Pokemon. tai saddist ką aš kada nors girdėjau iš mano gyvenimo. ir tiesa. Jis turėjo visus įrodymus. jis turi gauti nustatytos. blogai.
|
| |||
| |||
| 22.000 valandų? kaip po velniu jis padarė, kad, thats pažodžiui per 2 1 / 2 metų!! jis niekada nebuvo draugė ir jis? |
|
| |||
| |||
| Negali. Jis tikriausiai Masturbates per Bandicoot. (Tik viena aš atsimenu nuo tada, kai nustojau domina, kai man buvo apie 7 metai Jeff!) Dude, why are you friends with this guy!? |
|
| |||
| |||
| Ne kietas, kaip iš tikrųjų 1.200 valandų vieno žaidėjo aš net ne vaidina, kad CoD4 ir aš žaisti competitivly ES, IVE turėjo ma PC atsižvelgti man ma mama už egzaminą tikslais asis mano missin ES clanbase puodelio! tikiuosi bus verta to, aš galiu žaisti tiek, kiek man reikia gyventi gerai, klano mokymo ir rungtynes, manau, kad aš 250 val ... |
![]() |
|
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Xtreme Gamer Mano naujas PC | šešėliai | General Hardware Chat | 5 | Rugpjūtis 15, 2009 18:01 |
| Specifikacijos pirmą statyti - Good for Hardcore Gamer? | scoobis | General Hardware Chat | 11 | Gegužė 27, 2009 16:26 |
| Bet pasiūlymus MMORPG Gamer video?:) | VictorSxl | Graphics Cards & Monitoriai | 11 | 1 lapkritis 2008 07:36 |
| X-Fi Extreme Gamer | ironsferret | Sound, Speakers & MP3 Players | 2 | 1 vasaris 2008 13:23 |
| Ar tai geras vidutinės klasės Gamer statyti? | KillerXL5 | General Hardware Chat | 5 | 9 lapkritis 2007 12:48 |
| Temos įrankiai | |
| |