![]() |
|
| |||
| |||
| Hi i sāka mīlēt FPS-kad man bija aptuveni 12 spēles izlases war games, i am now 17 and play in europian un pasaules klases tournements. 1. Pick spēle - I play daudz FPS ap 10 i am virs vidējā visiem, bet man spēlē tikai 1 competativly, izvēlieties vienu spēli un ir veltīts tam. 2. Got spēli ... Tagad equitment - Kā PRO gamer Man ir liels spec equitment, vislabāk ir dators, kurā varat max out spēlei 125fps, ātrgaitas peles vadu, ar atleast dpi regulētājierīcei, atsvari, 2 sānu pogas atleast, |
|
| |||
| |||
| un strauji virzās ritināšanas riteni, laba peles paklājiņš ir jābūt! un pārliecinieties theres nav izredžu ur peles krišanu spēlē, WIRED klaviatūra, ja tās got ātru reakcijas laiku un taustiņi ir ātri reapeatedly preses Tas ir tas, makro taustiņi ir plus, bet tie var novērst uzmanību, labi augstu res moniter, un pārliecinieties, ka tā lielā, widesreens ir labāk spēlēt uz man tas šķiet vairāk reālistisks, labi skaļi komplektu runātāji jūs jāuzklausa cilvēki nāk, un labu ātrgaitas austiņas |
|
| |||
| |||
| Kas izmanto spēlējot 125fps? Man bija iespaids, ka cilvēki var redzēt tikai kaut kā 26fps?
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne vairāk kā 60fps ir par to, kur, startējot nevar redzēt atšķirības gludumu. Ja jūs varat būt rock-solid 60fps jūs parasti ir labs, vienmēr jauki ir gabarītaugstumu protams. Ja tu nevari pateikt atšķirība starp 24fps un 60fps tu esi akls
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
![]() Ok, man sanāca, ka pie QI, bet tas bija iespējams, tikai man misremembering galvenie fakti .. Un man nav īsti spēle uz PC (kaut gan es domāju par mēģina to ārā, nevis jaunās paaudzes konsolēm) tāpēc es nekad eksperimentēja ar fps, piemēram, ka
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| lol i wrote Šīs pamatnostādnes ma PSP, bija būs garāks un tā ir char robeža, un tas notiek tik ilgi, tipa Es pasūtīju dažas vietas, ow un i didn't izskaidrot arī 125fps uz COD4 ja u palaist spēli 125 Tas ļauj lēkt nedaudz augstākas, kas ļauj u nokļūt pāris noslēpums bitiem, es pārrakstīt šo rokasgrāmatu, kad man uz pc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mans draugs ir draugs ar MLG (galvenais līgas spēlētājs) Get maksā play halo. cietu serdi sūdi. i bija Guna iet uz FEAR konkurenci, bet jums bija 18, un im vēl nē. i vidēji 50-60 spēle, bieži vien 100 + kills. i bija tiešām ļoti labs to. kāda tā kopš 2005, un ir loged nekā 1200 stundas viens spēlētājs vien. spēlēja tas vairāk nekā 100 reizes. vissmagāk režīmā. ir bijis tikai 1 vīrietis, kurš bija kādreiz labāk nekā man regulāri. viņš dabūja 120 + kills spēle legit. i love bailes. Es nedaudz video jau sen par multiplayer. Tas ir nekas salīdzinājumā ar manu draugu Jeff, viņš loged vairāk nekā 22.000 stundas Pokemon. tas ir saddist lieta, ko es jebkad ir dzirdējuši manā dzīvē. un tā taisnība. viņš bija visi pierādījumi. viņam ir nokniebties. slikti.
|
| |||
| |||
| 22.000 stundas? kā elle viņš to izdarītu, thats burtiski virs 2 1 / 2 gadus!! viņš nekad nav bijusi draudzene ir viņš? |
|
| |||
| |||
| Nevar būt. Viņš varbūt masturbates pār Pikachu. (Tikai vienu es varu atcerēties no brīža, kad es apstājos to interesē, kad man bija apmēram 7 gadi Jeff!!) Dude, kāpēc jūs esat draugos ar šo puisi?!
|
| |||
| |||
| Not cool, kā patiešām 1.200 stundām Single player man nav pat spēlēt, ka COD4 un i spēlē competitivly ES, IVE bija ma pc jāņem man ma mammu uz eksāmenu nolūkā nd my missin ES ClanBase kauss! cerams, ka būs tā vērts, i spēlē, cik man ir uzturēšanās labs, klans apmācību un spēlēm es domāju, ka i got 250 h ... |