![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi zacząłem kochać FPS's kiedy byłem około 12 odtwarzanie losowe wojennych gier, ja jestem już 17 i odgrywać w europejskiej i światowej klasy tournements. 1. Wybierz grę - I play wielu FPS ok. 10 i jestem powyżej średniej we wszystkich, ale mogę grać tylko 1 competativly, gry i wybrać jeden poświęcony go. 2. Masz gry ... Teraz equitment - jako pro gamer mam wysoki spec equitment, najlepiej na komputerze można było max na grę w 125fps, szybka mysz WIRED z atleast dpi regulatory, wag, 2 boczne przyciski atleast, |
|
| |||
| |||
| i szybko poruszających kółkiem do przewijania, dobrą mysz mata jest koniecznością! i upewnij się, theres no szansę ur myszy wchodzących w grę, WIRED klawiatury tak długo, jak jej się szybki czas reakcji oraz klucze są mocno naciśnij reapeatedly thats it, makro klucze plus, ale można je rozpraszać, dobre wysokie res moniter i upewnij się, że jego wielki, widesreens lepiej grać na znaleźć, ponieważ wydaje się bardziej realistyczny, dobry głośny zestaw głośników musisz słuchać ludzi, a także dobrych szybkich mikrozestawu |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co do stosowania w gry na 125fps? Byłem pod wrażenie, że ludzie mogą tylko coś 26fps?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie, jest o ponad 60FPS gdzie uruchomieniu nie widać różnice w gładkość. Jeśli możesz mieć rock-solid 60fps you're zwykle dobra, zawsze miło mieć headroom oczywiście. Jeśli nie można odróżnić 24fps i 60fps you're niewidomych
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
![]() Ok, I got that off QI, ale prawdopodobnie tylko do mnie misremembering podstawowe fakty .. I naprawdę nie gra na PC (choć myślę, że około próbuje ją zamiast następnej generacji konsol), aby nigdy nie eksperymentował z fps tak
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| lol napisałem ten przewodnik ma na psp, miało być dłuższy, a skoro jest znak ograniczenia i tak długo to trwa do rodzaju i zarezerwowane miejsce, ow i wyjaśnić i didnt 125fps również na COD4 u uruchomić grę na 125 to pozwala na nieco wyższy skok, który pozwala u, aby uzyskać dostęp do tajnych kilka bitów, i będzie przepisać ten przewodnik, gdy ja dostać na PC |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mój przyjaciel ma znajomego w MLG (Major League graczem) otrzymać pieniądze do gry Halo. trzon gówno. Byłem Guna FEAR przejść do konkurencji, ale musisz mieć ukończone 18, a im nie. i średnio 50-60 gry, często 100 + zabija. I was really really good at it. zagrał kiedykolwiek od 2005 r., a loged ponad 1200 godzin na pojedynczy gracz sam. zagrał go ponad 100 razy. Najtrudniej Tryb. ma tylko 1 człowieka, który był coraz lepiej ode mnie na bieżąco. zdobył 120 + zabija gry legit. I love FEAR. I made a little film dawno temu na temat trybu multiplayer. thats nic w porównaniu z moim przyjacielem Jeff on loged ponad 22.000 godziny na Pokemon. że jest rzeczą saddist kiedykolwiek słyszał w moim życiu. i prawdziwe. miał wszystkich dowodów. musi uzyskać mowa. źle.
|
| |||
| |||
| 22.000 godzina? how the hell on zrobić, to dosłownie w ciągu 2 1 / 2 LATA! On nigdy nie miał dziewczyny ma on? |
|
| |||
| |||
| Czy nie ma. On prawdopodobnie masturbates ponad Pikachu. (Tylko jedno mogę zapamiętać od kiedy przestał być zainteresowane kiedy byłem około 7 lat JEFF!) Koleś, dlaczego znajomi z tym facetem?
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Not cool, jak naprawdę 1200 godzin na jednego gracza i nie jest nawet grać w COD4 i że mogę grać competitivly w UE, ma pc ive miał wziąć mnie mama ma na egzamin celów nd moje missin UE clanbase puchar! nadzieję, że będzie warto, i grać, jak i konieczność pobytu dobre, klanu szkolenia i mecze sądzę dostał 250 godzin ... |
![]() |
|
| Zakładki |