![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Max am început să iubesc FPS de când am fost de aproximativ 12 joc jocuri aleatoare de război, sunt acum 17 şi joacă în lume şi europian clasa tournements. 1. Alegeţi un joc - Eu joc multe FPS aproximativ 10 Sunt peste medie, în toate, dar am juca doar 1 competativly, alegeţi un joc şi să fie dedicat-o. 2. Am jocul ... Acum equitment - Ca un pro gamer i-au ridicat spec. equitment, cele mai bune pentru a avea un calculator au fost puteţi max afara jocului de la 125fps, un mouse-ul de mare viteză WIRED, cu atleast dpi adjusters, greutăţile, 2 butoane atleast parte, |
|
| |||
| |||
| şi o mişcare rapidă defilaţi volan, un bun mouse mat este o necesitate! şi asiguraţi-vă theres nici o şansă de ur mouse-ul de care se încadrează în joc, WIRED tastatură, atâta timp cât sa luat un timp de răspuns rapid şi cheile sunt rapid pentru a reapeatedly apăsaţi thats acesta, macro chei sunt un plus, dar acestea pot fi distrag, o mare res moniter, şi asiguraţi-vă că sa mare, widesreens sunt mai bune pentru a juca pe afla ca i se pare mai realist, un set de difuzoare de tare, trebuie să auzi oameni care vin, si un bun de mare viteză pentru set cu cască |
|
| |||
| |||
| Ce e de utilizare în joc la 125fps? Am avut impresia că oamenii ar putea vedea doar ceva de genul 26fps?
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu, este de peste 60FPS despre cazul în care începe să nu vadă diferenţe în smoothness. Dacă puteţi avea rock-solid 60fps esti bun de obicei, mereu frumos de a avea loc de trecere de curs. Dacă nu se poate spune diferenta dintre 24fps şi 60fps esti orb
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
![]() Ok, am luat ca pe Qi, dar acesta a fost, probabil, doar eu misremembering de bază stiati ca ..? Si eu nu prea joc pe PC-uri (cu toate că, mă gândesc despre încercat-o în loc de următoarea generaţie de console), astfel încât nu am mai experimentat cu FPS de genul asta
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
|
| |||
| |||
| lol Eu am scris acest ghid pe ma PSP, a fost o să fie mai lung şi având în vedere că este un caracter limită şi e nevoie de mult timp pentru a tip I rezervate spaţiu, ow şi i didnt explica 125fps bine pe COD4 dacă u rula jocul la 125 vă permite să sară uşor mai mare, care permite u, pentru a ajunge la câteva secrete de biţi, i se va rescrie acest ghid când ajung pe un PC |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| prietenul meu are un prieten în MLG (Major League gamer) plătit pentru a reda aură. nucleul dur rahat. Am fost guna du-te la o teamă de concurenţă, dar trebuia să fi fost 18, precum şi im nu încă. i în medie 50-60 un joc, de multe ori a făcut 100 + ucide. Am fost foarte foarte bun la asta. a jucat-o vreodată, din anul 2005, şi-au loged peste 1200 de ore pe singur joc singur. ea a jucat peste 100 de ori. Mod de grea. acolo a fost doar 1 om care a fost niciodată mai bun decât mine în mod regulat. s-120 + ucide un joc legit. i love frica. Am făcut o mică video cu mult timp in urma despre multiplayer. Thats nimic în comparaţie cu prietenul meu Jeff, el loged peste 22000 oră pe Pokemon. că este saddist lucru care l-am auzit în viaţa mea. şi adevărat. el a avut toate dovezile. el are nevoie să mă culc cu cineva. grav.
|
| |||
| |||
| 22000 de ore? cum dracu a facut asta, thats literalmente peste 2 1 / 2 ANI!!!! el a mai avut niciodată o prietenă are el? |
|
| |||
| |||
| Nu pot avea. El probabil masturbates peste Pikachu. (Numai unul îmi amintesc de când am încetat să fie interesat de când am fost aproximativ 7 ani JEFF!!) Omule, ce te-ai prieteni cu tipul asta?!
|
| |||
| |||
| Nu este în regulă, cum ar fi cu adevărat 1200 oră pe single player i nu este chiar faptul că joacă pe COD4 si am juca competitivly în UE, a avut ive ma bucăţi luate de mine de ma mămică pentru examen sensul II-mi missin UE clanbase cupă! sperăm că va fi în valoare de aceasta, i joace la fel de mult ca am nevoie pentru a sta bine, de formare şi de clan matches Cred ca am 250 ore ... |
![]() |
|
| Marcaje |