![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj som začal milovať FPS to, keď mi bolo asi 12 prehrávania náhodných vojnové hry, som teraz 17 a hrať v Europian a svetovej triedy tournements. 1. Vyberte si hru - som hrať mnohých FPS asi 10 Som nadpriemerný vo všetkých, ale aj hrať iba 1 competativly, vyberte jednu hru a byť na to určené. 2. Mám hru ... Teraz equitment - Ako PRE hráč i vysoký spec equitment, najlepšie mať počítač sa môžete max mimo hru na 125fps, vysokú rýchlosť myši WIRED s atleast dpi nastavovacími, závažia, 2 bočné tlačidlá atleast, |
|
| |||
| |||
| a rýchlo sa pohybujú rolovacie koliesko, dobre myš mat je nutnosťou! a uistite Nie je šancu ur myši padaním v hre, WIRED klávesnice tak dlho, kým sa jeho dostal rýchly čas odozvy a tlačidlá pre rýchly tlač reapeatedly to je to, makro kláves je plus, ale môže byť rozptylující, dobré vysokej res Moniter, a uistite sa, že jeho veľký, widesreens je lepšie hrať na tú, ako sa zdá viac realistické, dobre nahlas sady reproduktorov musíte počuť ľudí a dobrej vysokej rýchlosti headset |
|
| |||
| |||
| Čo naplat hrať na 125fps? Bol som v ľuďoch dojem, že by mohol vidieť len niečo ako 26fps?
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie, cez 60FPS je o tom, kde začnete nevidíte rozdiely v hebkosť. Ak máte rock-pevné 60fps ste zvyčajne dobrá, a to vždy príjemné mať headroom samozrejme. Ak nemožno poznať rozdiel medzi 24fps a 60fps ste slepí
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
![]() Ok, mám to preč QI, ale to bolo asi jenom já misremembering základné fakty .. Nechcem really hry na PC (aj keď som premýšľal o zkouším to miesto budúcej generácie konzol), takže som nikdy experimentoval s fps rád, že
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| lol Napísal som tento návod o ma psp, sa bude aj naďalej, pretože je char limit a to trvá tak dlho písať i vyhradené určité miesto, a ow i didnt vysvetliť 125fps aj na CoD4-li u spustiť hru na 125 Umožňuje vám skákať mierne vyššia, čo umožňuje, aby u nás niekoľko tajných bity, budu prepísať tento návod, keď som si na PC |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| môj priateľ má priateľa v MLG (Major League hráč) dostanem zaplatené hrať halo. tvrdá sračka. Bol som guna ísť do FEAR súťaže ale musela byť 18, a im doteraz. aj priemerne 50-60 hry, často sa 100 + zabíja. Bol som naozaj dobrá. hral to už od roku 2005 a majú loged cez 1200 hodín v jednom hráč sám. hrala ju viac ako 100-krát. najtvrdšie režim. tam bola len 1 človek, ktorý bol stále lepší, ako sa mi v pravidelných intervaloch. Dostal 120 + zabíja. hru dôveryhodne. i love FEAR. Urobil som malé video dávno o multiplayer. to je nič v porovnaní s mojím přítelem Jeff bol loged cez 22.000 hodín na Pokemon. že je saddist čo som kedy počul v mojom živote. a jeho pravdou. Mal všetky dôkazy. On potrebuje uspieť. zle.
|
| |||
| |||
| 22.000 hodín? Ako to, že to urobil, to je doslova cez 2 1 / 2 ROKY! On to nikdy nemal holku má on? |
|
| |||
| |||
| Nemôže mať. Asi masturbuje nad Pikachu. (Iba jedna nemôžem spomenúť, kedy som prestal ze je zaujíma, keď mi bolo asi 7 rokov JEFF!) Chlape, prečo ste priatelia s chlapom?
|
| |||
| |||
| Ne v pohode, rovnako ako fakt 1200 hodín na jediný hráč i nie je ani hrať, že na CoD4 a hrať aj competitivly v EÚ, mala IVE ma ks vziať mi ma mamička napríklad účely nd môj missin EÚ clanbase pohár! dúfajme, že bude stáť za to, aj hrať, rovnako ako aj potrebu prerušiť dobré, klan tréning a zápasy Myslím, že som dostal 250 hodín ... |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Gamer Xtreme Môj nový PC | odtiene | Všeobecné Hardware Chat | 5 | 15. augusta 2009 18:01 |
| Specs na prvý build - Dobré pre hardcore hráčov? | scoobis | Všeobecné Hardware Chat | 11 | 27. mája 2009 16:26 |
| Akékoľvek návrhy na MMORPG hre grafických kariet?:) | VictorSxl | Graphics Cards & Monitory | 11 | 1. novembra 2008 07:36 |
| X-fi Gamer extrémnej | ironsferret | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 2 | 1. februára 2008 13:23 |
| Je to dobrý hráč stavať v polovici rozsahu? | KillerXL5 | Všeobecné Hardware Chat | 5 | 9. novembra 2007 12:48 |
| Thread Tools | |
| |