![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок ја почели љубити ФПС-а, када сам био око 12 играјући случајних ратних игара, ја сам сада 17 и играти у еуропиан и светске класе тоурнементс. 1. Пицк игре - играјте много сам око 10 ФПС сам изнад просјека у свим али ја играти само 1 цомпетативлы, изаберите један и игра ће посвећена је. 2. Имаш игру ... Сада се екуитмент - Као играч ПРО Имам високи спец екуитмент, најбоље је да има рачунар где можете макс из игре на 125фпс, висока брзина миша ожичен са атлеаст дпи адјустерс, тегови, 2 стране дугмета атлеаст, |
|
| |||
| |||
| и брзо се креће померање точка, добар миш рогозина је потребно! и проверите Тхереса но шансе ур миша падају у игри, тастатура ожичен докле је добио својих брзих одзива и тастере за брзо реапеатедлы притисните тај га, макро тастера су плус, али они могу бити збуњујући, добар хигх рес монитер, и уверите се својим великим, уидесреенс боље играти нађем како изгледа реалније, добар сет гласни звучници морате чути људи који су долазили и добар брзину слуа̨алицама |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Шта је у употребу играње на 125фпс? Био сам под утисак да људи могли само видјети нешто попут 26фпс?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не, више је око 60ФПС где сте започели не видим разлике у глаткоћа. Ако можете да има роцк-солид 60фпс сте обично добар, увек леп за имати хеадроом наравно. Ако не можете рећи разлика између 24фпс и 60фпс сте слепи
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
![]() Ок, И гот офф то Ки, али то је вероватно само мени мисремемберинг основним чињеницама .. А ја стварно не игра на рачунарима (иако сам размишљати о тежак за вањска страна уместо следећу генерацију конзола), па сам никада експериментед са фпс као да
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| лол ја написао овај водич на псп ма, био је идући да буде дужи и од поугљити је лимит и то траје тако дуго да се неки тип И придржана простор, Оу и ЈА није добро објаснити 125фпс на ЦОД4 ако у вожњи игра на 125 омогућава вам да мало већи скок који омогућава да се у неколико битова тајну, ја ћу преписати овај водич кад ја добити на рачунару |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| мој пријатељ има пријатеља у МЛГ (главни играч лиге) бити плаћен за репродукцију паздрав. хард цоре срање. Био сам гуна страх ићи на такмичење али сте морали да има 18, те им не још. ја у просеку 50-60 игру, често су 100 + убија. сам био стварно јако добар у томе. Играо је још од 2005, и има преко 1200 сати логед на сингле плаыер сами. одиграо је преко 100 пута. најтежи начин. има само 1 човека који је био бољи него икад ме на регуларној основи. Он је добио 120 + убија игру читљив. Волим страха. ЈА је направљен мало видео давно о Мултиплаыер. ништа у односу на тај мој пријатељ Јефф, он логед преко 22.000 сати на Покемон. то је ствар саддист сам икада чуо у животу. и његова истина. имао је све доказ. он треба да се положи. лоше.
|
| |||
| |||
| 22.000 сати? како доврага учинио је то, тај буквално преко 2 1 / 2 ГОДИНЕ! он никада имао цура је он? |
|
| |||
| |||
| Не може имати. Он је вероватно мастурбатес преко Пикацху. (Само један од могу сетити када сам се зауставио кад сам био заинтересован око 7 година Јефф!) Дуде, зашто су вам пријатељи са овог типа?
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| Није цоол, као што је стварно 1200 часова на сингле плаыер и није ни на који играју ЦОД4 и ја играти цомпетитивлы у ЕУ, ма иве је имао пц узети од мене ма ла мамице за испит сврхе нд мој миссин ЕУ цланбасе куп! надамо се да ће се исплати, ја играти онолико колико ми треба да остане добар, клан тренинг утакмице и мислим да сам добио 250 часова ... |