az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > PC & Oyun Konsolu

Register

Nasıl bir Pro FPS Oyun Be

Reply

Konu Araçları
Old 25 Nisan 2009, 14:16
Üye Grubu

Default Nasıl bir Pro FPS Oyun Be

Merhaba ben FPS's When I 12 rasgele savaş oyun hakkında olduğunu severim, şimdi 17 pm başladı ve europian ve dünya sınıfı tournements oynamak.

1. Bir oyun seçin - Ben 10 i ortalama herşeyden ama competativly sadece 1 oyun ve bir oyun seçmek için özel olarak pm birçok FPS oynarlar.

2. Oyun var ... Şimdi equitment bir PRO oyuncuysanız i - gibi yüksek özel equitment, en iyi bir bilgisayara sahip olmak 125fps at, atleast dpi'a ayarlama, ağırlıklar, 2 yan düğmeleri atleast ile yüksek hızlı fare WIRED oyun dışında maksimum edebilirsiniz vardı
Old 25 Nisan 2009, 14:17
Üye Grubu

ve mutlaka hızlı hareket kaydırma tekerleği, iyi bir fare altlığı olduğunu! UR farenin oyun sürece, WIRED klavye düşme ve emin Theres şansı olarak ve hızlı tepki süresi var tuşlara hızlı reapeatedly bunu şu basın için, makro tuşları artı ama, rahatsız edici olabilir, bir yüksek iyi gibi daha bir insan ve iyi bir yüksek hız kulaklık geliyor duymak gerekir hoparlörler iyi bir yüksek ayarlamak gerçekçi görünüyor RES moniter ve emin olun büyük, widesreens i oynamak için daha da bulmak
Old 26 Nisan 2009, 03:48
Bağış Grubu

Ne 125fps at çalan kullanımı nedir?

Bu gösterim kapsamında bu insanlar sadece 26fps gibi görmek edebilirdi?
Old 26 Nisan 2009, 05:19
Bağış Grubu

Hayır, üzerinde 60FPS hakkında nerede pürüzsüzlük farklılıklar göremiyorum başlayın. Eğer kaya olabilir-genellikle iyiysen katı 60fps, her zaman tabii ki tavan boşluğu olması güzel.

Eğer 24fps ve 60fps size kör olduğunuzu arasındaki farkı anlatmak değil
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "

Benim Sistemi: 日夏子

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Anakart:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM hafıza:
2GB Patriot Extreme Performansı
Grafik Kartı (ler):
PNY 8800GTS 320MB
Ses Kartı:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Sabit Disk (ler):
80GB + 500GB
Optik Sürücü (ler):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Soğutma:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm üst
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Qwest
Monitör (ler):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP + 7
Old 26 Nisan 2009, 06:15
Bağış Grubu

Tamam, bu Qi kapalı, ancak büyük olasılıkla bana temel gerçekleri .. misremembering olduğunu var

Ve ben gerçekten PC'ler üzerinde oyun yoktur (her ne kadar ben yerine konsolları bir sonraki nesil bunu denemek hakkında) böylece gibi kare / sn ile denediği hiç düşünme yaşıyorum
Old 26 Nisan 2009, 14:55
Üye Grubu

lol i gidiyordu anne PSP Bu kılavuz yazdı için uzun ve o zamandan beri bir karakter sınırı vardır ve o kadar türü i bir alan, ooo ve U 125 adresindeki oyunu çalıştırmak i didnt bir 125fps iyi COD4 üzerinde saklıdır anlatmak uzun sürer Bu size biraz da U birkaç gizli bit için ulaşmasını sağlar yüksek atlama sağlar, bu kılavuzu yeniden yazmak zaman bir PC'de almak
Old 26 Nisan 2009, 19:27
Bağış Grubu

arkadaşım Halo oynamak için ödeme ve MLG (Major League oyuncuysanız) bir arkadaşım var. mıcır kahretsin. Bir FEAR rekabet gitmek Guna oldu ama 18 zorunda kaldı ve henüz Sohbet. i, genellikle 100 yapılmış bir oyun 50-60 ortalama + kaldırır. Gerçekten çok iyi oldu. Hiç 2005 yılından bu yana, ve oynadığı tek oyuncu yalnız üzerinde 1200 saatten fazla loged var. üzerine oynadığı 100 kere. zor modu. Orada sadece bana daha düzenli bir şekilde daha iyiydi 1 adam oldu. O 120 var + bir oyun yasal kaldırır. I Love FEAR. Ben uzun zaman önce çok küçük bir video.

şu şey arkadaşım Jeff göre, o Pokemon üzerinde 22000 saatten fazla loged. Bu saddist şey hayatımda duyulur. ve doğru. tüm kanıtı oldu. O yatmak gerekir. kötü.

Benim Sistemi: En Secrit

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E8500 OC 4GHz @
Anakart:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
RAM hafıza:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Grafik Kartı (ler):
GTX280
Ses Kartı:
Teknede şimdi () için
Sabit Disk (ler):
WD WD6401AALS 640GB
Optik Sürücü (ler):
Tıklayın imza bağlantı için daha fazla
Case / PSU:
Korsan gemisi CMPSU-750TX (750 Watt)
Soğutma:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm Tüfeği
Ağ Bağlantısı / İnternet:
DSL orta
Monitör (ler):
30 inç 2650x1600 (yakında yine)
İşletim Sistemi (ler):
XP Home
Old 27 Nisan 2009, 04:03
Üye Grubu

22.000 saat? nasıl cehenneme mi o, gerçekten üzerinde şu 2 1 / 2 YILLAR yapmak!

bir kız arkadaşım yoktu's o var?
Old 27 Nisan 2009, 08:46
Bağış Grubu

Olamaz.

Muhtemelen Pikachu üzerinde masturbates.
(Sadece benim ilgilenme zaman durdu akılda yapabilirsinizi Ben 7 yaşında JEFF!)

Dostum, neden bu adamla arkadaşız?
Old 27 Nisan 2009, 10:01
Üye Grubu

Değil, tek bir oyuncu i gerçekten 1200 saat gibi serin bile COD4 ve i competitivly AB oyun oynamak, ive MA PC bana anne sınav amacıyla anne tarafından AB clanbase fincan benim missin ND aldığını değil! umarım buna değer olacak gibi i zümre eğitim iyi kalmak ve i 250 saat var eşlemeler gerekir, i kadar oyun ...
Reply

Register

Bookmarks