менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > PC & консоль Gaming

Register

Як бути профі FPS Коротко

Reply

Різьба Інструменти
Old 25 квітня 2009, 14:16
Член групи

Default Як бути профі FPS Коротко

Привет я почав FPS люблю, коли мені було близько 12 відіграють випадкові військові ігри, я зараз 17 і грати в європейських і tournements світового класу.

1. Виберіть гру - я граю багато FPS близько 10 я вище середньої у всіх, але я граю тільки 1 competativly, виберіть одну гру і бути присвячені йому.

2. Отримала гра ... Тепер equitment - Як прогеймера Я покладаю великі Spec equitment, краще мати комп'ютер, в якому можна Макс поза грою на 125fps, висока швидкість миша дротова, з Atleast Мультимедиа крапок на дюйм, вага, 2 бокові кнопки Atleast,
Old 25 квітня 2009, 14:17
Член групи

і швидко рухаються колеса прокручування, хороший коврик миші треба! і переконайтеся, що ніяких шансів Theres Ура миші падіння в грі, провідний клавіатурі, поки її отримали швидкий час відгуку і ключі швидко reapeatedly преси Thats його макроклавіш є плюсом, але вони можуть відволікати, хороший високий Res MONITER і переконайтеся, що великі, widesreens краще грати на мені знайти, як це видається більш реалістичним, хороший набір гучних ораторів ви повинні вислухати людей, що приїжджають і гарною високій швидкості гарнітура
Old 26 квітня 2009, 03:48
Донор групи

Який сенс у грі на 125fps?

Я була під враженням, що люди можуть бачити тільки щось на зразок 26fps?

Моя система: FordyPC

Процесор (и):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Материнська плата:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
ОЗУ:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Графічна карта (и):
PNY NVIDIA GeForce 9400 GT 512MB
Звукова карта:
Жорсткий диск (и):
HDBarracuda 1x Seagate 1TB 1x 250GB
Оптичний привід (и):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Діло / PSU:
Antec Sonata III & EarthWatts 500W
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Монітор (и):
2 х Acer P193WAd
Операційна система (и):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 26 квітня 2009, 05:19
Донор групи

Ні, це більш 60fps про те, де ви починаєте не бачать відмінності в гладкості. Якщо ви можете мати непорушну 60fps ви звичайно хороша, завжди приємно мати запас звичайно.

Якщо ви не можете відрізнити 24fps і 60fps ти сліпий
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 26 квітня 2009, 06:15
Донор групи

Добре, що я отримав від QI, але це було можливо, тільки мені misremembering основні факти ..

І я дійсно не гра на комп'ютері (хоча я думав про спроби його замість консолей наступного покоління), тому я ніколи не експериментували з кадром, що, як
Old 26 квітня 2009, 14:55
Член групи

LOL Я написав це керівництво по ма PSP, збирається бути довшими, а оскільки це Char межі і це займає стільки часу, щоб тип I зарезервували місце, вл і я Didn't пояснити 125fps добре на COD4 якщо і запустити гру на 125 Вона дозволяє стрибати трохи вище, що дозволяє U дістатися до кількох таємних біти, я буду переписувати дане керівництво, коли я отримаю на ПК
Old 26 квітня 2009, 19:27
Донор групи

мій друг друга в MLG (основним гравцем Ліги) платять грати в Halo. лайно жорсткого ядра. Я був гун Перейти на страх конкуренції, але потрібно було бути 18, і їм поки що немає. Я усереднені 50-60 ігор, часто зроблених 100 + вбиває. Я був дійсно дуже добре. грав коли-небудь з 2005 року, і loged більше 1200 годин на одного гравця поодинці. було зіграно понад 100 разів. Hardest режимі. мав місце лише 1 людина, який коли-небудь краще, ніж мені на регулярній основі. Він отримав 120 + вбиває гру легалізуватися. Я люблю FEAR. Я зробив невелике відео давно про мультиплеере.

Thats ніщо в порівнянні з моїм другом Джефа, він loged понад 22000 години Покемон. це saddist річ я коли-небудь чув у моєму житті. і її правда. він мав усі докази. він повинен укласти. погано.

Моя система: Топ Secrit

Процесор (и):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Материнська плата:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
ОЗУ:
Mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Графічна карта (и):
GTX280
Звукова карта:
бортова (зараз)
Жорсткий диск (и):
WD WD6401AALS 640GB
Оптичний привід (и):
Натисніть на посилання в підписі для більш
Діло / PSU:
CORSAIR CMPSU-750TX (750 Вт)
Охолодження:
Xigmatek HDT-S1283 120mm стрілецька
Мережі / Інтернет:
DSL середнього
Монітор (и):
30 дюймів 2650x1600 (скоро в будь-якому випадку)
Операційна система (и):
XP Home
Old 27 квітня 2009, 04:03
Член групи

22000 годин? якого біса він це зробив, Thats буквальному більш 2 1 / 2 років!!

Він ніколи не була подругою він?
Old 27 квітня 2009, 08:46
Донор групи

Не в силах.

Ймовірно, він мастурбує над Пікачу.
(Тільки одне я пам'ятаю з моменту, коли я перестав бути зацікавлені, коли мені було 7 років, Jeff!!)

Чувак, чому ви друзі з цим хлопцем?!
Old 27 квітня 2009, 10:01
Член групи

Не круто, як насправді 1200 години на одного гравця я навіть не грати, що на COD4 і я граю competitivly в ЄС, Ive була та PC прийняті в мені ма мамі за іспит мету мого друга Missin ClanBase ЄС Cup! будемо сподіватися, буде вартий, я грати стільки, скільки потрібно залишатися хорошим, кланові тренування і матчі Мені здається, я отримав 250 годин ...
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.