![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Привет я почав FPS люблю, коли мені було близько 12 відіграють випадкові військові ігри, я зараз 17 і грати в європейських і tournements світового класу.
1. Виберіть гру - я граю багато FPS близько 10 я вище середньої у всіх, але я граю тільки 1 competativly, виберіть одну гру і бути присвячені йому. 2. Отримала гра ... Тепер equitment - Як прогеймера Я покладаю великі Spec equitment, краще мати комп'ютер, в якому можна Макс поза грою на 125fps, висока швидкість миша дротова, з Atleast Мультимедиа крапок на дюйм, вага, 2 бокові кнопки Atleast, |
|
|
|||
|
|||
|
і швидко рухаються колеса прокручування, хороший коврик миші треба! і переконайтеся, що ніяких шансів Theres Ура миші падіння в грі, провідний клавіатурі, поки її отримали швидкий час відгуку і ключі швидко reapeatedly преси Thats його макроклавіш є плюсом, але вони можуть відволікати, хороший високий Res MONITER і переконайтеся, що великі, widesreens краще грати на мені знайти, як це видається більш реалістичним, хороший набір гучних ораторів ви повинні вислухати людей, що приїжджають і гарною високій швидкості гарнітура
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Який сенс у грі на 125fps?
Я була під враженням, що люди можуть бачити тільки щось на зразок 26fps?
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ні, це більш 60fps про те, де ви починаєте не бачать відмінності в гладкості. Якщо ви можете мати непорушну 60fps ви звичайно хороша, завжди приємно мати запас звичайно.
Якщо ви не можете відрізнити 24fps і 60fps ти сліпий
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Моя система: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
![]() Добре, що я отримав від QI, але це було можливо, тільки мені misremembering основні факти .. І я дійсно не гра на комп'ютері (хоча я думав про спроби його замість консолей наступного покоління), тому я ніколи не експериментували з кадром, що, як
|
|||
|
|||
|
LOL Я написав це керівництво по ма PSP, збирається бути довшими, а оскільки це Char межі і це займає стільки часу, щоб тип I зарезервували місце, вл і я Didn't пояснити 125fps добре на COD4 якщо і запустити гру на 125 Вона дозволяє стрибати трохи вище, що дозволяє U дістатися до кількох таємних біти, я буду переписувати дане керівництво, коли я отримаю на ПК
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
мій друг друга в MLG (основним гравцем Ліги) платять грати в Halo. лайно жорсткого ядра. Я був гун Перейти на страх конкуренції, але потрібно було бути 18, і їм поки що немає. Я усереднені 50-60 ігор, часто зроблених 100 + вбиває. Я був дійсно дуже добре. грав коли-небудь з 2005 року, і loged більше 1200 годин на одного гравця поодинці. було зіграно понад 100 разів. Hardest режимі. мав місце лише 1 людина, який коли-небудь краще, ніж мені на регулярній основі. Він отримав 120 + вбиває гру легалізуватися. Я люблю FEAR. Я зробив невелике відео давно про мультиплеере.
Thats ніщо в порівнянні з моїм другом Джефа, він loged понад 22000 години Покемон. це saddist річ я коли-небудь чув у моєму житті. і її правда. він мав усі докази. він повинен укласти. погано.
|
|
|
|||
|
|||
|
22000 годин? якого біса він це зробив, Thats буквальному більш 2 1 / 2 років!!
Він ніколи не була подругою він? |
|
|
|||
|
|||
|
Не в силах.
Ймовірно, він мастурбує над Пікачу. (Тільки одне я пам'ятаю з моменту, коли я перестав бути зацікавлені, коли мені було 7 років, Jeff!!) Чувак, чому ви друзі з цим хлопцем?!
|
|||
|
|||
|
Не круто, як насправді 1200 години на одного гравця я навіть не грати, що на COD4 і я граю competitivly в ЄС, Ive була та PC прийняті в мені ма мамі за іспит мету мого друга Missin ClanBase ЄС Cup! будемо сподіватися, буде вартий, я грати стільки, скільки потрібно залишатися хорошим, кланові тренування і матчі Мені здається, я отримав 250 годин ...
|