![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| ahoj chtěl jsem vědět, jestli to, co im asi to bude fungovat s mojí PS2 na mém monitoru im snaží běžet můj PS2 na mém monitoru bez použití jakýchkoli tvtuner karty nebo převodník boxů. Mám tento monitor atm http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824236053 , která podporuje HDMI, DVI a VGA v současné době mého HDMI se používá můj Xbox360 a DVI jsou používány mého PC tak jsem chtěl použít VGA běžet můj PS2 a uvědomují, že PS2 mi 3 RCA konektory (bílá žlutá a červená kabely) i potřebovali adaptér pro somesort a přišli i přes to. http://www.buy.com/prod/infocus-vesa...203171097.html ačkoli tento adaptér je údajně by měly být použity pro projektory, zdá se, že mají VGA končí 3 RCA samice. im a hádat se s VGA D-sub, které říkají, nebo tak něco bude tato karta fungovat převést PS2 RCA kabely pro připojení k VGA (D-sub) spojení to je vlevo mi monitor? prosím, pomozte mi! díky! |
|
| |||
| |||
| Ne, je zvyklý pracovat. Žluté, bílé a červené kabelů z vašeho PS2 s sebou audio a video signálu (žlutá je video, zbytek jsou audio) Vstupy na adaptér, který se nazývá složka, tedy i různé barvy. To je pro přenos kvalitnější video signál pouze, že pracuje na digitálním systému, vzhledem k tomu, že kabely od vašeho PS2 práce na analog. Jsou naprosto neslučitelné. Uvidíme se podívat a zjistit, jestli takový kabel, že váš po existuje, a zpátky k vám. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Neznamená to však, potřebujete převodník krabičku a ty jsou kusy hovna a drahé.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Duální nastavení monitoru s 2 Grafické karty - VGA portů | bchatt | Graphics Cards & Monitory | 3 | 29.října 2009 18:07 |
| Jak mohu nastavit hromadně monitoru počítače? | ironmaster | Graphics Cards & Monitory | 1 | 12. Srpen 2009 09:47 |
| Monitor svítí a boty do počítače, ale na monitoru nic nezobrazí | mida | Obecné Hardware Chat | 1 | 9. červen 2009 15:05 |
| Moje budoucnost Tři Monitor Setup Dilemna .. | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Graphics Cards & Monitory | 22 | 11. duben 2009 03:09 |
| A matoucí 2 1 / 2 nastavení monitoru | jon7187 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 15. června 2007 14:36 |
| Thread Nástroje | |
| |