![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σας θα ήθελα να ξέρω αν αυτό που ετοιμάζονται να κάνουν im θα συνεργαστεί με ps2 μου για την οθόνη μου im προσπαθείτε να εκτελέσετε μου ps2 μου σχετικά με την παρακολούθηση, χωρίς τη χρήση οποιουδήποτε tvtuner κάρτες ή μετατροπέα κουτιά. Έχω παρακολουθήσει αυτό atm http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824236053 η οποία υποστηρίζει DVI HDMI και VGA HDMI μου είναι επί του παρόντος χρησιμοποιείται από το XBOX360 και DVI που χρησιμοποιείται από τον υπολογιστή μου Θα ήθελα λοιπόν να χρησιμοποιήσετε το VGA ps2 μου να τρέχει, και συνειδητοποιώντας ότι ps2 μου δίνει τις 3 υποδοχές RCA (το άσπρο κίτρινο και κόκκινο καλώδια) i χρειαζόταν έναν προσαρμογέα της somesort και ήρθα σε αυτό. http://www.buy.com/prod/infocus-vesa...203171097.html αν και αυτό είναι που υποτίθεται προσαρμογέας θα πρέπει να χρησιμοποιείται για μηχανές προβολής, φαίνεται να έχει το τέλος VGA με 3 θηλυκά RCA. και im μαντέψουν την VGA είναι η υπο-δ που λένε ή κάτι αυτό το έργο θα προσαρμογέα για να μετατρέψετε το ps2 RCA καλώδια για σύνδεση με το VGA (υπο-δ) τη σύνδεση thats αριστερά μου παρακολουθεί; παρακαλώ βοηθήστε με! ευχαριστώ! |
|
| |||
| |||
| Όχι, αυτό wont δουλειά. Το κίτρινο, το λευκό και το κόκκινο καλώδια από το δικό σας PS2 φέρουν σήμα ήχου και βίντεο (κίτρινο είναι το βίντεο, ανάπαυσης, ήχου) Οι εισροές για τον προσαρμογέα που ονομάζονται συνιστώσα, εξ ου και το διαφορετικό χρώμα. Πρόκειται για τη μεταφορά υψηλής ποιότητας σήμα βίντεο και μόνο, λειτουργεί σε ένα ψηφιακό σύστημα, ενώ τα καλώδια από την εργασία σας PS2 στην αναλογική. Είναι εντελώς ασύμβατες. Θα πάρω μια ματιά για να δείτε αν ένα τέτοιο καλώδιο που σας μετά από αυτό, και για να επιστρέψω σε σας. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν χρειάζεσαι μετατροπέα θέση και εκείνων που είναι τμήματα σκατά και δαπανηρή.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Dual Monitor Setup με 2 κάρτες γραφικών - VGA Ports | bchatt | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 29 Οκτωβρίου, 2009 18:07 |
| Πώς μπορώ να ρυθμίσω μια πολλαπλή Computer Monitor; | ironmaster | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 12 Αυγ 2009 09:47 |
| Παρακολούθηση ανάβει και μπότες μέχρι τον υπολογιστή, αλλά η οθόνη δεν εμφανίζει τίποτα | mida | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 9 Ιουν 2009 15:05 |
| Το μέλλον μου Τρεις Monitor Setup Dilemna .. | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 22 | 11 Απρ 2009 03:09 |
| Μια σύγχυση 2 1 / 2 παρακολουθεί setup | jon7187 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 15 Ιουν 2007 14:36 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |