mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > PC & konsolės Žaidimai

Register

Kaip sukonfigūruoti PS2 paleisti per MT ekranu

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 25, 2009, 00:02
Naujas Narys

Sveiki aš norėjau sužinoti ką jiems apie tai bus dirbti su savo ps2 ant mano monitoriaus

im bandant paleisti mano ps2 ant mano monitoriaus be jokių tvtuner kortelės arba konverterio dėžės naudojimas.

Aš tai stebėti bankomatus

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824236053
kuri palaiko HDMI DVI ir VGA

Šiuo metu mano HDMI yra naudojama mano XBOX360 ir DVI yra naudojami mano kompiuteryje

taigi aš norėjau naudoti VGA paleisti mano ps2, ir supranta, kad PS2 man duoda 3 RCA Jacks (balta geltona ir raudona laidus) man reikia iš somesort adapterio ir aš atėjau visoje šio.

http://www.buy.com/prod/infocus-vesa...203171097.html

nors šis adapteris yra tariamai turėtų būti naudojami projektoriai, atrodo, kad VGA pabaigos 3 Moteriška RCA.

ir im guessing VGA yra D-Sub, kuri jie vadina jį ar kažką

bus šį adapterio darbą paversti PS2 RCA kabelius Sankaba su VGA (D-Sub) ryšys thats ant mano monitoriaus?

Please help me!
ačiū!
Old Gegužė 25, 2009, 03:34
Narys

Nope, jis įpratęs dirbti.

Geltonos, baltos ir raudonos kabeliai iš savo PS2 vykdyti vaizdo ir garso signalą (geltona yra video, poilsio yra garso)

Dėl, kad adapteris yra vadinamas komponentas, todėl skirtingų spalvų įėjimai. Tai yra perduoti geresnės kokybės vaizdo signalą tik jis dirba skaitmeninė sistema, o iš savo PS2 darbo analogas kabeliai. Jie yra visiškai nesuderinami.

I'll have pažiūrėkite, jei toks kabelis, kad jūsų po egzistuoja, ir su Jumis.
Old Gegužė 25, 2009, 08:27
Donorų grupės

Tai nereiškia, jums reikia konverterio langelį ir tie gabalai yra šūdas ir brangūs.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.