![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Sveiki aš norėjau sužinoti ką jiems apie tai bus dirbti su savo ps2 ant mano monitoriaus im bandant paleisti mano ps2 ant mano monitoriaus be jokių tvtuner kortelės arba konverterio dėžės naudojimas. Aš tai stebėti bankomatus http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824236053 kuri palaiko HDMI DVI ir VGA Šiuo metu mano HDMI yra naudojama mano XBOX360 ir DVI yra naudojami mano kompiuteryje taigi aš norėjau naudoti VGA paleisti mano ps2, ir supranta, kad PS2 man duoda 3 RCA Jacks (balta geltona ir raudona laidus) man reikia iš somesort adapterio ir aš atėjau visoje šio. http://www.buy.com/prod/infocus-vesa...203171097.html nors šis adapteris yra tariamai turėtų būti naudojami projektoriai, atrodo, kad VGA pabaigos 3 Moteriška RCA. ir im guessing VGA yra D-Sub, kuri jie vadina jį ar kažką bus šį adapterio darbą paversti PS2 RCA kabelius Sankaba su VGA (D-Sub) ryšys thats ant mano monitoriaus? Please help me! ačiū! |
|
| |||
| |||
| Nope, jis įpratęs dirbti. Geltonos, baltos ir raudonos kabeliai iš savo PS2 vykdyti vaizdo ir garso signalą (geltona yra video, poilsio yra garso) Dėl, kad adapteris yra vadinamas komponentas, todėl skirtingų spalvų įėjimai. Tai yra perduoti geresnės kokybės vaizdo signalą tik jis dirba skaitmeninė sistema, o iš savo PS2 darbo analogas kabeliai. Jie yra visiškai nesuderinami. I'll have pažiūrėkite, jei toks kabelis, kad jūsų po egzistuoja, ir su Jumis. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai nereiškia, jums reikia konverterio langelį ir tie gabalai yra šūdas ir brangūs.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|