![]() |
|
| |||
| |||
| hi i gribēja zināt, ko IM grasās darīt strādās ar manu PS2 uz manu monitoru im mēģinot palaist manu PS2 uz manu monitoru bez izmantot jebkuru tvtuner kartes vai pārveidotāju lodziņos. i ir šo monitoru atm http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824236053 kas atbalsta DVI HDMI un VGA Pašlaik mans HDMI tiek izmantota mana XBOX360 un DVI tiek lietots ar datoru tāpēc es gribēju izmantot VGA palaist manu PS2, un saprotot, ka PS2 dod man 3 RCA jacks (baltā dzeltenā un sarkanā kabeļi) Man nepieciešams adapteris no somesort un man nāca pār to. http://www.buy.com/prod/infocus-vesa...203171097.html lai gan tas adapteris ir domājams jāizmanto projektori, šķiet, ir VGA beigās ar 3 sieviešu RCA. un im guessing VGA ir d-sub, ko viņi sauc, vai kaut ko būs tas adapteris darbu pārvērst PS2 RCA kabeļus hookup ar VGA (D-sub) savienojumu thats kreisi no monitora? please help me! pateicība! |
|
| |||
| |||
| Nē, tas paradis darbu. Dzeltenā, baltā un sarkanā tauvas no jūsu PS2 veikt audio un video signālu (dzeltenais ir video, pārējie ir audio) Par šo adapteri sauc sastāvdaļa, tādēļ dažādu krāsu izejvielām. Tas ir nodošanas augstākas kvalitātes video signālu tikai, tā darbojas uz digitālo sistēmu, bet no jūsu PS2 darbu analogās kabeļiem. Tie ir pilnībā savienojami. Es ņemšu skatīties lai redzētu, vai šādu kabeli, jūsu pēc pastāv, un get back to you. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tā nav, jums nepieciešams pārveidotājs ailē, un tie ir gabaliņi sūdi un dārgi.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |