mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > PC & Console Jocuri

Register

Cum sa configuram meu PS2 a rula prin intermediul mt monitor

Reply

Thread Tools
Old 25 mai 2009, 00:02
Noile state Group

hi am vrut să ştiu dacă ceea ce im pe cale de a va face munca cu PS2 mea de pe monitor

im încercarea de a fugi meu PS2 mea de pe monitor, fără a folosi vreun tvtuner carduri sau convertor cutii.

Am acest monitor atm

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824236053
care suportă HDMI şi DVI, VGA

în prezent, mi HDMI este utilizat de către meu xbox360 DVI şi folosită de către PC-ul meu

asa ca am vrut sa folosesc VGA pentru a rula meu PS2, PS2 şi realizarea că dă-mi 3 RCA jacks (alb galben şi roşu de cabluri) Am nevoie de un adaptor de somesort şi am dat peste asta.

http://www.buy.com/prod/infocus-vesa...203171097.html

deşi acest adaptor se presupune ar trebui să fie utilizate pentru proiectoare, pare să aibă VGA sfârşitul cu 3 femei RCA.

şi im ghicitul este de VGA D-sub care se spune sau ceva de genul asta

va prezenta un adaptor de lucru pentru a converti PS2 RCA cabluri pentru a hookup la VGA (D-sub) conexiune Thats stânga mea monitor?

te rog ajută-mă!
mulţumesc!
Old 25 mai 2009, 03:34
Grupul de stat

Nu, este obiceiul de lucru.

Galben, alb şi roşu de cabluri din dumneavoastră PS2 transporta semnalul audio si video (video este de culoare galbenă, restul sunt audio)

De intrări de pe adaptor că sunt numite componente, prin urmare, de diferite culori. Acest lucru este mai mare de transfer de semnal video de calitate numai, functioneaza pe un sistem digital, întrucât de cabluri de la locul de muncă de pe PS2 analog. Ele sunt total incompatibile.

Voi avea o privire pentru a vedea dacă un astfel de cablu pe care după ce există, şi mă întorc la tine.
Old 25 mai 2009, 08:27
Grupul de donator

Nu, ai nevoie de un convertor cutie, precum şi cele sunt bucăţi de rahat şi costisitoare.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 620 W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.