![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| бок ја хтео то да зна ако им што намјерава учинити ће радити са мојим ПС2 на мом монитору им покушава покренути моје ПС2 на мој монитор без коришћења било каквих твтунер картице или претварач кутије. Имам овај монитор АТМ хттп://ууу.неуегг.цом/Продуцт/Продуц...82Е16824236053 који подржава ХДМИ ДВИ и ВГА ХДМИ мој тренутно се користи мојим ксбокс360 и ДВИ користе моје рачунар па сам хтела да користи ВГА приказивати моји ПС2, ПС2 и реализације да ми 3 РЦА дизалице (бела жута и црвени каблови) и потребна адаптер сомесорт и ЈА је дошао преко данашји. хттп://ууу.буы.цом/прод/инфоцус-веса...203171097.хтмл Иако је овај адаптер је наводно требало би да буде искориштен за пројектори, чини се да има ВГА крају са 3 РЦА женски. те им гуессинг је у ВГА Д-суб које они га зову или нешто ће радити на овом адаптер претворити ПС2 РЦА каблова за повезивање на ВГА (Д-суб) порт тај леви мој монитор? угодити помоћ мене! хвала! |
|
| |||
| |||
| Нопе, то навика посао. Жуте, бијеле и црвене каблови из вашег ПС2 носити аудио и видео сигнал (жута је видео, остало су аудио) Инпута на адаптер који се називају компоненте, дакле различите боје. Ово је за преношење квалитетнији само видео сигнал, ради на дигитални систем, док се каблови са вашег ПС2 раде на аналогну. Они су потпуно некомпатибилне. Ја ћу погледати да ли је такав кабл да Ваше након постоји, и вратити се на вас. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То не, потребна вам је претварач кутије а то су комади и скупо говно.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|