![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привет я хотів би знати, що їм близько зробити буде працювати з моєю PS2 на моніторі IM намагався запустити моя PS2 на моєму моніторі без використання будь-якого tvtuner карт або конвертера. Я моніторі банкомата http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824236053 який підтримує HDMI DVI і VGA В даний час моя HDMI використовується моя Xbox360 і DVI, використовувані комп'ютери Отже, я хотів використовувати VGA для запуску мого PS2, і розуміючи, що PS2 дає мені 3 гнізда RCA (білий жовтий і червоний кабель) мені необхідно адаптера somesort і я натрапив на це. http://www.buy.com/prod/infocus-vesa...203171097.html хоча цей адаптер є приблизно повинна бути використана для проекторів, здається, це кінець VGA з жінками 3 RCA. І. М. гадати є VGA D-Sub, який вони називають це чи щось Чи буде ця робота адаптера для перетворення PS2 RCA кабель для підключення до VGA (D-Sub) зв'язку Thats зліва від мого монітора? Будь ласка, допоможіть мені! спасибо! |
|
| |||
| |||
| Ні, це не спрацюють. Жовті, білі та червоні дроти з вашої PS2 здійснювати аудіо-та відео-сигналу (жовтий це відео, інші аудіо) Матеріали за цим адаптером називають компонент, отже, різні кольори. Це для передачі вище якість сигналу тільки відео, він працює на цифрові системи, а кабелі від вашої PS2 робота по аналогу. Вони абсолютно несумісні. Я подивлюся, щоб побачити, якщо такий кабель, який після вашої існує, і отримати назад до вас. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це не так, конвертера і тих, шматок лайна і дорогим.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Dual Налаштування монітора з 2 Графічні карти - VGA порти | bchatt | Графічні карти & Монітори | 3 | 29 жовтня 2009 18:07 |
| Як налаштувати з'єднання декількох моніторів комп'ютера? | IronMaster | Графічні карти & Монітори | 1 | 12 серпня 2009 09:47 |
| Горить монітор і комп'ютер завантажується, але монітор не показує нічого | Mida | Генеральний обладнання чат | 1 | 9 червня 2009 15:05 |
| Моя майбутня Три Налаштування монітора Dilemna .. | 4D (Fordy (Форд) Оллі | Графічні карти & Монітори | 22 | 11 квітня 2009 03:09 |
| Плутанину 2 1 / 2 Налаштування монітора | jon7187 | Графічні карти & Монітори | 3 | 15 червня 2007 14:36 |
| Різьба Інструменти | |
| |