по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > PC & конзолата Gaming

Register

Как да използвате Nintendo DS Wi-Fi USB конектор

Reply

Нишка Инструменти
Old 28-ми декември 2007, 15:12
Номер на групата

Default Как да използвате Nintendo DS Wi-Fi USB конектор

Наскоро купи Nintendo Wi-Fi USB конектор и аз все още не може да се свърже към Интернет с моя DS системата. някой може да ми кажеш как да го използвам?

Моята система: Deathstar 1.0 / назаем MacBook

Процесор (и):
Core 2 Quad / Dual-Core
Дънната платка:
Ново HP нещо / Macbook нещо
RAM памет:
4GB DDR2 / 1GB DDR2
Графична карта (и):
NVidia GeForce 8600GT
Звукова карта:
Intel (R) интегрирана
Hard Drive (и):
1tb SATA / Mac 120GB
Оптично устройство (а):
Hitachi Blu-Ray / Интегрирана
Дело / PSU:
HP запас / Mac фондова
Охлаждане:
Вашият стандарт радиатора и вентилатора / Същия
Мрежа / Интернет:
Intel (R) Интегрирани / Mac Airport
Монитор (и):
HP w2408 / Macbook нещо
Операционна система (и):
Изглед sp1 / Mac OS X Leopard (10,5)
Old 1-ви януари 2008 година, 09:00
Номер на групата

преди всичко аз съм толкова съжалявам, че си купил тази ужасна proudct. и са имали преди и това, че е трудно да се създаде, нейната бавна и regually катастрофи моята интернет връзка. Аз наистина се препоръчват възстановяване.

Въпреки това, ако сте DONT искате да направите това тук е как и да го работят, ако сте havent allready инсталиран софтуер, да го инсталирате сега.
1 - отворете безжична Utility (следва да се нарече ZDWlan полезност или нещо такова)
2 - кликнете "готовност" в горната част и след това изберете "точка за достъп"
3 - натиснете "Още настройки"
4 - кликнете върху "мост адаптер" и след това си с интернет връзка (ако се свързвате към интернет с USB тя навик работа)
5 - WEP даде възможност и да зададете парола, като кликнете върху настройки, когато сте готови кликнете прилага
6 - клик разстояние безжичната ютилити
7 - рестартиране на компютъра
8 - тест то

само направете следното, ако вашата DS казва нещо на линиите на "не може да получи IP"

1 - отидете в контролния pannel, тогава интернет връзка, а след това десен клик на бутона на безжична връзка (безжична мрежова връзка 1), след това кликнете propities

2 - превъртете надолу в списъка на Internet Protocol, я изберете натиснете propities

3 - изберете 'използвайте следните IP адреса и въведете следното
IP адрес: 193.168.0.1
подмрежата маска: 255.255.255.0
шлюз по подразбиране: 193.168.0.1

4 - при воденето на разследването отворен прозорец отидете в началото, след това Run, въведете "CMD" и натиснете въведете

5 - тип "ipconfig / Всички" и натиснете влиза, отбележете DNS сървър (и) на вашата интернет връзка

6 - Връщане към IP прозорец и въведете DNS адрес (ове) в 2 кутии.
Ето един пример за това какво трябва да изглежда така:

7 - Отидете в меню DS'es връзка, създаден профил за безжична мрежа

8 - Отидете в ръчно IP адреса меню изберете и въведете 193.168.0.2 за IP адрес, след което 255.255.255.0 за следващия тогава 192.168.0.1 за следващите

9 - въведете DNS IP менюто и въведете DNS адрес, който сте въвели на компютъра

10 - рестартиране на компютъра, с изключение на връзката на вашия профил DS тогава тя тест и да се надяваме за най-добрите.

Вие ще трябва ръчно да зададете IP за всяко устройство, когато се свържете с него, имайте предвид, че U арго използвате един и същ IP адрес за 2 устройства. така например, когато сте настроили вашия следващия устройство въведете 193.168.0.3 тогава 193.168.0.4 и т.н., но DNS, подмрежата маска и порта ще бъде същото.

Наистина се надяваме, че работи, защото аз имам похарчени половин час пишете това
Old 1-ви януари 2008 година, 09:23
Администратор Група

Ница пост Спенсър!

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc