![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Наскоро купи Nintendo Wi-Fi USB конектор и аз все още не може да се свърже към Интернет с моя DS системата. някой може да ми кажеш как да го използвам?
|
|||
|
|||
|
преди всичко аз съм толкова съжалявам, че си купил тази ужасна proudct. и са имали преди и това, че е трудно да се създаде, нейната бавна и regually катастрофи моята интернет връзка. Аз наистина се препоръчват възстановяване.
Въпреки това, ако сте DONT искате да направите това тук е как и да го работят, ако сте havent allready инсталиран софтуер, да го инсталирате сега. 1 - отворете безжична Utility (следва да се нарече ZDWlan полезност или нещо такова) 2 - кликнете "готовност" в горната част и след това изберете "точка за достъп" 3 - натиснете "Още настройки" 4 - кликнете върху "мост адаптер" и след това си с интернет връзка (ако се свързвате към интернет с USB тя навик работа) 5 - WEP даде възможност и да зададете парола, като кликнете върху настройки, когато сте готови кликнете прилага 6 - клик разстояние безжичната ютилити 7 - рестартиране на компютъра 8 - тест то само направете следното, ако вашата DS казва нещо на линиите на "не може да получи IP" 1 - отидете в контролния pannel, тогава интернет връзка, а след това десен клик на бутона на безжична връзка (безжична мрежова връзка 1), след това кликнете propities 2 - превъртете надолу в списъка на Internet Protocol, я изберете натиснете propities 3 - изберете 'използвайте следните IP адреса и въведете следното IP адрес: 193.168.0.1 подмрежата маска: 255.255.255.0 шлюз по подразбиране: 193.168.0.1 4 - при воденето на разследването отворен прозорец отидете в началото, след това Run, въведете "CMD" и натиснете въведете 5 - тип "ipconfig / Всички" и натиснете влиза, отбележете DNS сървър (и) на вашата интернет връзка 6 - Връщане към IP прозорец и въведете DNS адрес (ове) в 2 кутии. Ето един пример за това какво трябва да изглежда така: 7 - Отидете в меню DS'es връзка, създаден профил за безжична мрежа 8 - Отидете в ръчно IP адреса меню изберете и въведете 193.168.0.2 за IP адрес, след което 255.255.255.0 за следващия тогава 192.168.0.1 за следващите 9 - въведете DNS IP менюто и въведете DNS адрес, който сте въвели на компютъра 10 - рестартиране на компютъра, с изключение на връзката на вашия профил DS тогава тя тест и да се надяваме за най-добрите. Вие ще трябва ръчно да зададете IP за всяко устройство, когато се свържете с него, имайте предвид, че U арго използвате един и същ IP адрес за 2 устройства. така например, когато сте настроили вашия следващия устройство въведете 193.168.0.3 тогава 193.168.0.4 и т.н., но DNS, подмрежата маска и порта ще бъде същото. Наистина се надяваме, че работи, защото аз имам похарчени половин час пишете това
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ница пост Спенсър!