![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nedávno jsem koupil Nintendo Wi-Fi USB konektor a stále se nemůže připojit k internetu s mým DS systém. někdo by mohl říct mi, jak ji používat?
| |||
| |||
| zaprvé mi líto, že jste si koupili toto strašné proudct. Mám tenhle dříve a je těžké to nastavit, jeho pomalé a regually zhroucení mé připojení k internetu. Opravdu doporučuji sehnat náhradu. pokud se však někdo dont want to udělat tady je, jak si to u pracujících, když havent allready nainstalován software nainstalovat nyní. 1 - otevřené bezdrátové utility (třeba s názvem ZDWlan utility, nebo tak něco) 2 - klikněte na 'reľim' na vrcholu a pak zvolte 'přístupovým bodem' 3 - klikněte na 'Další nastavení' 4 - klikněte na 'mostu adaptér' pak vaše internetové připojení (pokud jste připojení k internetu s usb je zvyklý pracovat) 5 - enable WEP a nastavit heslo kliknutím na nastavení, když se provádí na příkaz vztahovat 6 - klikněte vypnutí bezdrátové utility 7 - restartujte počítač 8 - zkoušky učinit pouze v případě, že tyto vaše ds říká něco o liniích 'nemohla získat ip' 1 - jděte do kontrolní pannel, pak připojení k internetu, potom klikněte pravým tlačítkem na bezdrátové připojení (bezdrátové připojení k síti 1), potom klikněte na propities 2 - nalistujte seznamu internetového protokolu, vyberte ji potom klikněte propities 3 - zvolte 'Použít následující adresu IP a zadejte následující ip adresa: 193.168.0.1 maska podsítě: 255.255.255.0 výchozí brána: 193.168.0.1 4 - při zachování ip okno otevřené jít na start, pak spustit, zadejte 'cmd' a stiskněte klávesu Enter 5 - druh 'ipconfig / all' a stiskněte klávesu Enter, na vědomí, že DNS server (y) ze své internetové připojení 6 - zpět na ip okna a zadat DNS adresu (y) do 2 boxů. Zde je příklad, jak by měl vypadat takto: 7 - jděte do svého DS'es souvislosti menu, nastavit profil pro bezdrátové sítě 8 - jděte do ručně zvolit IP adresu 193.168.0.2 a zadejte menu pro danou IP adresu, pak 255.255.255.0 pro další pak 192.168.0.1 pro příští 9 - zadat dns ip menu a zadat DNS adresu, kterou jste zadali na počítači 10 - restart počítače, kromě připojení profilu na vaší ds otestujte to a doufat v nejlepší. budete muset ručně nastavit IP pro každé zařízení, připojení na to, že u cant použít stejnou IP adresu pro každou 2 zařízení. tak například, když vám nastavit další zařízení zadáte 193.168.0.3 pak 193.168.0.4 a tak dále, ale DNS, masku podsítě a bránu budou stejné. Opravdu doufám, že funguje, protože jsem strávil půl hodiny typování to |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nice post Spencere!
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Live Mail Outlook Connector Chyba | mctw | Email, VoIP & IM Diskuse | 7 | 6. května 2009 08:26 |
| Č. 40 pin IDE konektor Motherboard | Jcbrans | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 17. únor 2009 20:45 |
| Alternativa k PSU konektor pro napájení Sys Case ventilátor | James X | Případy & Napájecí zdroje | 7 | 18. prosinec 2008 19:50 |
| HDMI to DVI Cable Connector | Adrian1 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 8. leden 2008 15:57 |
| 4pin/8pin CPU konektor na mobo | Eliáš | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 7. ledna 2008 15:52 |
| Thread Nástroje | |
| |