![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πρόσφατα αγόρασα ένα Nintendo Wi-Fi σύνδεση USB και ακόμη δεν μπορώ να συνδεθείτε στο Internet με σύστημα DS μου. θα μπορούσε κάποιος να μου πει πώς να το χρησιμοποιήσει;
| |||
| |||
| πρώτα από όλα Λυπάμαι που αγόρασαν αυτό το τρομερό proudct. Είχα πριν από αυτό και είναι δύσκολο να δημιουργηθεί, το αργό και regually crashes μου σύνδεση στο internet. Πραγματικά, να συστήσει την επιστροφή του. Ωστόσο, εάν dont θέλετε να το κάνετε αυτό εδώ είναι το πώς θα αποκτήσετε και εργασίας, εάν havent allready εγκατεστημένο το λογισμικό εγκατάσταση τώρα. 1 - ανοιχτό το ασύρματο χρησιμότητα (θα πρέπει να ονομάζεται ZDWlan χρησιμότητα ή κάτι) 2 - κάντε κλικ στο κουμπί 'λειτουργία' στην αρχή και στη συνέχεια επιλέξτε "σημείο πρόσβασης" 3 - κάντε κλικ στο κουμπί "Περισσότερες ρυθμίσεις" 4 - κάντε κλικ στο κουμπί "γέφυρα προσαρμογέα" τότε σας σύνδεση στο internet (αν έχετε σύνδεση με το internet με usb που συνηθίζει εργασία) 5 - που επιτρέπουν WEP και έναν κωδικό πρόσβασης κάνοντας κλικ ρυθμίσεις, όταν σας κάνει κλικ εφαρμόζονται 6 - κάντε κλικ στα ανοικτά των ασύρματων χρησιότητας 7 - κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή 8 - δοκιμή μόνο οι εξής ds αν σας λέει κάτι για το πρότυπο της "να μην μπορεί να λάβει ΠΕ» 1 - υπεισέλθω σε έλεγχο pannel, τότε οι συνδέσεις στο Διαδίκτυο, στη συνέχεια, κάντε δεξί κλικ στην ασύρματη σύνδεση (ασύρματη σύνδεση δικτύου 1), στη συνέχεια, κάντε κλικ propities 2 - μετακινηθείτε προς τα κάτω στη λίστα για να πρωτοκόλλου Internet, επιλέξτε την στη συνέχεια, κάντε κλικ propities 3 - επιλέξτε 'χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διεύθυνση IP και εισάγετε τις ακόλουθες IP διεύθυνση: 193.168.0.1 μάσκα υποδικτύου: 255.255.255.0 προεπιλεγμένη πύλη: 193.168.0.1 4 - διατηρώντας ταυτόχρονα το παράθυρο ανοιχτό ip πηγαίνετε στο ξεκίνημα, στη συνέχεια εκτελέστε, στη συνέχεια, πληκτρολογήστε "cmd" και πατήστε enter 5 - τύπος "ipconfig / all και πατήστε enter, σημειώνει ο DNS server (s) της σύνδεσής σας στο διαδίκτυο 6 - να επιστρέψουμε στην ip παράθυρο και πληκτρολογήστε τη διεύθυνση dns (ες) σε 2 κουτιά. εδώ είναι ένα παράδειγμα του τι πρέπει να έχει τη μορφή: 7 - υπεισέλθω σε σχέση σας DS'es μενού, το οποίο δημιουργήθηκε ένα προφίλ για το ασύρματο δίκτυο 8 - πηγαίνετε στο χέρι επιλέξτε τη διεύθυνση IP μενού και πληκτρολογήστε 193.168.0.2 για τη διεύθυνση IP, τότε για την επόμενη 255.255.255.0 τότε 192.168.0.1 για την επόμενη 9 - εισάγετε τις dns ip μενού και πληκτρολογήστε τη διεύθυνση που έχετε εισάγει dns στον υπολογιστή 10 - επανεκκίνηση του υπολογιστή, με εξαίρεση τη σύνδεση με το προφίλ ds κατόπιν δοκιμής και ελπίζουμε για το καλύτερο. θα χρειαστεί να ρυθμίσετε την IP για κάθε συσκευή που συνδέετε με αυτό, και σημειώνει ότι επίκλισης χρησιμοποιούν την ίδια διεύθυνση IP για κάθε 2 συσκευές. έτσι για παράδειγμα, όταν δημιουργήθηκε την επόμενη συσκευή σας πληκτρολογήστε 193.168.0.3 τότε 193.168.0.4 και ούτω καθεξής, αλλά το dns, μάσκα υποδικτύου και της πύλης θα είναι η ίδια. Ελπίζω πραγματικά ότι τα έργα, διότι έχω περάσει μισή ώρα πληκτρολογώντας αυτό |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Spencer μετά τη Νίκαια!
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Outlook Live Mail Connector Σφάλμα | mctw | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 7 | 6η Μαΐου 2009 08:26 |
| Δεν 40 pin IDE υποδοχή για Motherboard | Jcbrans | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 17 Φεβ 2009 20:45 |
| Εναλλακτική μορφή PSU βύσμα για SYS υπόθεση ανεμιστήρα | James X | Θήκες & Τροφοδοτικά | 7 | 18 Δεκ. 2008 19:50 |
| HDMI σε DVI Cable Connector | Adrian1 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 8 Ιαν 2008 15:57 |
| 4pin/8pin cpu υποδοχή για mobo | Ελάιζα | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 7 Ιαν 2008 15:52 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |