manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > PC & konzole Igre

Register

Kako koristiti Nintendo DS, Wi-Fi USB konektor

Reply

Thread Tools
Old 28. prosinca 2007, 15:12
Donatorska Grupa

Default Kako koristiti Nintendo DS, Wi-Fi USB konektor

Nedavno sam kupio Nintendo Wi-Fi USB konektor i dalje ne mogu spojiti na Internet s mojim DS sustava. netko bi mogao reći mene kako korištenje Internet?

My System: Deathstar 1.0 / Loaned Macbook

Procesor (i):
Core 2 Quad / Dual-Core
Matične ploče:
Novi HP stvar / Macbook stvar
RAM memorija:
4GB DDR2 / 1GB DDR2
Grafička kartica (e):
nVidia GeForce 8600GT
Sound Card:
Intel (R) integrirani
Tvrdi disk (i):
1tb SATA / Mac 120gb
Optički pogon (e):
Hitachi Blu-ray / Integrirana
Case / PSU:
HP dionica / Mac Stock
Hlađenje:
Vaš standardni radijator i ventilator / Isto
Network / Internet:
Intel (R) Integrirani / Mac Airport
Monitor (e):
HP w2408 / Macbook stvar
Operacijski sustav (e):
Vidik sp1 / Mac OS X Leopard (10,5)
Old 1 siječnja 2008, 09:00
Donatorska Grupa

prije svega ja sam tako žao što ste kupili ovu strašnu proudct. sam imao prije ove i teško je postaviti, njegove spore i regually crashes moju internet vezu. Ja stvarno učiniti preporučiti uzimajući povrat.

Međutim, ako ne želite to učiniti ovdje je kako to rade u dobiti, ako se luka allready instaliran softver instalirajte ga sad.
1 - otvaranje bežične Utility (trebao bi se zvati ZDWlan komunalne ili nešto)
2 - kliknite na "mode" na vrhu i zatim odaberite "pristupna točka '
3 - kliknite na "više postavki '
4 - kliknite 'most prilagodnik' onda internetsku vezu (ako se spojite na Internet sa usb to navika posao)
5 - omogućiti WEP postavili lozinku i klikom na postavke, kad ste gotovi kliknite primjenjuju
6 - klik isključivanje bežičnog uslužni
7 - ponovo pokrenite računalo
8 - testirati ga

Samo učinite slijedeće ako vaš ds kaže nešto na linijama 'nije mogao dobiti IP "

1 - ući u kontrolu pannel, zatim internet veze, a zatim desnom tipkom miša kliknite na beľični veze (bežična mreža povezivanje 1), a zatim kliknite propities

2 - Scroll down listi na internet protokola, odaberite je, a onda kliknite propities

3 - izaberite 'koristiti sljedeću IP adresu i unesite sljedeće
IP adresa: 193.168.0.1
subnet maska: 255.255.255.0
default gateway: 193.168.0.1

4 - uz održavanje IP otvoriti prozor idi na start, zatim pokrenite, a zatim upišite "cmd" i pritisnite Enter

5 - tip "ipconfig / all" i pritisnite Enter, imajte na umu DNS server (s) Vaše internet priključak

6 - Vratite se na prozor i upišite IP DNS adresa (e) u 2 kutije.
Ovdje je primjer onoga što bi trebao izgledati ovako:

7 - idite u svoj DS'es veze meni, postavljanje profila za bežične mreže

8 - ući u IP adrese ručno odaberite izbornik i unesite 193.168.0.2 za IP adresu, pa za naredna 255.255.255.0 onda 192.168.0.1 za sljedeću

9 - upisati DNS ip izborniku i upišite adresu DNS ste unijeli na računalu

10 - ponovo pokrenete računalo, snimite je veza na Vašem profilu ds zatim testirati ga i nade za najbolje.

morat ćete ručno podesiti IP za svaki uređaj kada se spojite na Internet, imajte na umu da u cant koristiti iste IP adrese za bilo koje 2 uređaje. tako npr. kad ste podesili svoj uređaj iduće koje unesete 193.168.0.3 onda 193.168.0.4 i tako dalje, ali su DNS, gateway i maska podmreže će biti isti.

Stvarno se nadam da radi jer sam proveo pola sata tipkati ovo
Old 1 siječnja 2008, 09:23
Administrator Group

Nice post Spencer!

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Outlook Live Mail Error konektor mctw Email, VoIP & IM Razgovor 7 6. svibanj 2009 08:26
Br. 40 pin IDE konektor na matičnoj ploči Jcbrans CPU, Matične ploče i RAM 3 17. veljača 2009 20:45
Alternativa PSU power konektor za sys Case fan James X Cases & Power Supplies 7 18. prosinac 2008 19:50
HDMI na DVI konektor kabelski Adrian1 Graphics Cards & Monitors 3 8. siječanj 2008 15:57
4pin/8pin CPU konektor na mobo Ilija CPU, Matične ploče i RAM 3 7. siječanj 2008 15:52
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.