![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nedavno sam kupio Nintendo Wi-Fi USB konektor i dalje ne mogu spojiti na Internet s mojim DS sustava. netko bi mogao reći mene kako korištenje Internet?
| |||
| |||
| prije svega ja sam tako žao što ste kupili ovu strašnu proudct. sam imao prije ove i teško je postaviti, njegove spore i regually crashes moju internet vezu. Ja stvarno učiniti preporučiti uzimajući povrat. Međutim, ako ne želite to učiniti ovdje je kako to rade u dobiti, ako se luka allready instaliran softver instalirajte ga sad. 1 - otvaranje bežične Utility (trebao bi se zvati ZDWlan komunalne ili nešto) 2 - kliknite na "mode" na vrhu i zatim odaberite "pristupna točka ' 3 - kliknite na "više postavki ' 4 - kliknite 'most prilagodnik' onda internetsku vezu (ako se spojite na Internet sa usb to navika posao) 5 - omogućiti WEP postavili lozinku i klikom na postavke, kad ste gotovi kliknite primjenjuju 6 - klik isključivanje bežičnog uslužni 7 - ponovo pokrenite računalo 8 - testirati ga Samo učinite slijedeće ako vaš ds kaže nešto na linijama 'nije mogao dobiti IP " 1 - ući u kontrolu pannel, zatim internet veze, a zatim desnom tipkom miša kliknite na beľični veze (bežična mreža povezivanje 1), a zatim kliknite propities 2 - Scroll down listi na internet protokola, odaberite je, a onda kliknite propities 3 - izaberite 'koristiti sljedeću IP adresu i unesite sljedeće IP adresa: 193.168.0.1 subnet maska: 255.255.255.0 default gateway: 193.168.0.1 4 - uz održavanje IP otvoriti prozor idi na start, zatim pokrenite, a zatim upišite "cmd" i pritisnite Enter 5 - tip "ipconfig / all" i pritisnite Enter, imajte na umu DNS server (s) Vaše internet priključak 6 - Vratite se na prozor i upišite IP DNS adresa (e) u 2 kutije. Ovdje je primjer onoga što bi trebao izgledati ovako: 7 - idite u svoj DS'es veze meni, postavljanje profila za bežične mreže 8 - ući u IP adrese ručno odaberite izbornik i unesite 193.168.0.2 za IP adresu, pa za naredna 255.255.255.0 onda 192.168.0.1 za sljedeću 9 - upisati DNS ip izborniku i upišite adresu DNS ste unijeli na računalu 10 - ponovo pokrenete računalo, snimite je veza na Vašem profilu ds zatim testirati ga i nade za najbolje. morat ćete ručno podesiti IP za svaki uređaj kada se spojite na Internet, imajte na umu da u cant koristiti iste IP adrese za bilo koje 2 uređaje. tako npr. kad ste podesili svoj uređaj iduće koje unesete 193.168.0.3 onda 193.168.0.4 i tako dalje, ali su DNS, gateway i maska podmreže će biti isti. Stvarno se nadam da radi jer sam proveo pola sata tipkati ovo |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nice post Spencer!
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Outlook Live Mail Error konektor | mctw | Email, VoIP & IM Razgovor | 7 | 6. svibanj 2009 08:26 |
| Br. 40 pin IDE konektor na matičnoj ploči | Jcbrans | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 17. veljača 2009 20:45 |
| Alternativa PSU power konektor za sys Case fan | James X | Cases & Power Supplies | 7 | 18. prosinac 2008 19:50 |
| HDMI na DVI konektor kabelski | Adrian1 | Graphics Cards & Monitors | 3 | 8. siječanj 2008 15:57 |
| 4pin/8pin CPU konektor na mobo | Ilija | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 7. siječanj 2008 15:52 |
| Thread Tools | |
| |