![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nemrég vettem egy Nintendo Wi-Fi USB-csatlakozó, és én még mindig nem tud csatlakozni az internetre a saját DS rendszerben. valaki tudna nekem mondani, hogyan kell használni?
| |||
| |||
| Először is nagyon sajnálom, hogy megvette ezt a szörnyű proudct. Én már ezt megelőzően és nehezen létrehozott, a lassú és regually crashes my internet connection. Tényleg ajánljuk kapok visszatérítést. Azonban ha ön dont akarom ezt itt, hogyan kapom meg és működik, ha havent allready telepített szoftver telepítésére van. 1 - nyílt meg a vezeték nélküli segédprogram (fel kellene szólítani ZDWlan segédprogram vagy valami) 2 - Kattintson a "üzemmód" a tetején, majd válasszuk a "hozzáférési pont" 3 - kattintson a "További beállítások" 4 - kattintson a "híd adapter" majd az internetkapcsolatot (ha csatlakozunk az internet USB azt szokás munka) 5 -, hogy a WEP és a jelszó kattintva beállításokat, ha kész kattintson alkalmazni 6 - kattintson ki a vezeték nélküli segédprogram 7 - újra a számítógépet 8 - tesztelni csak a következő, ha a DS-t mond valamit a vonalak a "nem tudta megszerezni a VI 1 - bemegy az ellenőrzési pannel, majd internetes kapcsolatok, majd jobb klikk a vezeték nélküli kapcsolat (vezeték nélküli hálózati kapcsolat 1), majd kattintsunk a propities 2 - görgessen a lista az Internet protokoll, válasszuk ki azt, majd kattintson propities 3 - válassza az "a következő IP-címét, és adja meg a következő IP cím: 193.168.0.1 alhálózati maszk: 255.255.255.0 alapértelmezett átjáró: 193.168.0.1 4 - miközben az IP-ablak nyitva menjen a Start, majd a Futtatás parancsra, írja be a "cmd", és az ENTER 5 - típus "ipconfig / all", és nyomjuk meg az Enter-t, vegye tudomásul a DNS szerver (ek) az Ön internet-kapcsolat 6 - menjen vissza a vizsgálati időszakban az ablakot, és adja meg a DNS-cím (ek) a 2 doboz. Itt egy példa, mit is kell kinéznie: 7 - menj be a DS'es kapcsolat menüben létrehoz egy profilt, a vezeték nélküli hálózat 8 - bemegy a kézi IP cím menüből válassza ki és adja meg a 193.168.0.2 IP-címet, akkor 255.255.255.0 a következő 192.168.0.1, akkor a következő 9 - adja meg a DNS ip menüben és adja meg a DNS-cím, amit beírtál a számítógépen 10 - újra a számítógépet, kivéve, ha a kapcsolat a saját profilját ds majd kipróbálni, és reméljük a legjobbakat. akkor azt kézzel kell meghatározni az IP minden készülék csatlakozik hozzá, hogy vidám és használja ugyanazt az IP címet a 2 készülék. így például, ha beállította a következő készülék beírod 193.168.0.4 és 193.168.0.3, majd így tovább, de a DNS, alhálózati maszkot és átjárót lesz azonos. Őszintén remélem, hogy működik, mert kiégett félórával tipizálási ezt |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nizza utáni Spencer!
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Live Mail Outlook Connector Hiba | mctw | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 7 | 6. május 2009 08:26 |
| Nem 40 tűs IDE csatlakozó a Motherboard | Jcbrans | Processzorok, alaplapok és RAM | 3 | 17. február 2009 20:45 |
| Alternatív a tápegység teljesítménye csatlakozó Sys Case fan | James X | Cases & Power Supplies | 7 | 18. december 2008 19:50 |
| A HDMI a DVI-kábel csatlakozója | Adrian1 | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 8. január 2008 15:57 |
| 4pin/8pin cpu csatlakozóját mobo | Elijah | Processzorok, alaplapok és RAM | 3 | 7. január 2008 15:52 |
| Téma eszközök | |
| |