![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני לאחרונה קנה Nintendo Wi-Fi USB מחבר ואני עדיין לא יכול להתחבר לאינטרנט עם מערכת DS. מישהו יכול לומר לי איך להשתמש בה?
| |||
| |||
| קודם כל אני כל כך מצטער שאתה קונה זה נורא proudct. יש לי את זה לפני קשה להגדיר, שלה איטי והיא regually קריסות את החיבור לאינטרנט. אני באמת ממליץ לקבל החזר. dont אולם אם אתה רוצה לעשות את זה כאן הוא איך U לקבל את זה עובד, אם havent allready התקנתי את התוכנה להתקין אותה עכשיו. 1 - לפתוח את תוכנית השירות האלחוטי (נקרא ZDWlan אמור להיות כלי עזר או משהו) 2 - לחץ על 'מצב' בראש הדף ולאחר מכן בחר באפשרות 'נקודת גישה' 3 - לחץ על 'הגדרות נוספות' 4 - לחץ על 'גשר מתאם' אז את חיבור האינטרנט שלך (אם אתה מתחבר לאינטרנט באמצעות USB רגיל זה עובד) 5 - לאפשר WEP ו לקבוע סיסמה על ידי לחיצה על הגדרות, בסיום לחץ על החל 6 - לחץ הנחה את תוכנית השירות האלחוטי 7 - הפעל מחדש את המחשב 8 - לבדוק את זה רק לבצע את הפעולות הבאות אם DS אומר משהו על הקווים של 'לא יכול לקבל IP' 1 - להיכנס pannel הבקרה, ולאחר מכן חיבורי אינטרנט, ולאחר מכן לחץ לחיצה ימנית על Wireless Connection (חיבור רשת אלחוטית 1), ולאחר מכן לחץ propities 2 - לגלול למטה את הרשימה ל-Internet Protocol, בחר אותו ולאחר מכן לחץ propities 3 - בחר את "השתמש בכתובת ה-IP הבאה והזן הבאה כתובת IP: 193.168.0.1 מסיכת רשת המשנה: 255.255.255.0 שער ברירת מחדל: 193.168.0.1 4 - תוך שמירה על ה-IP חלון פתוח כדי להתחיל ללכת, לרוץ, ולאחר מכן הקלד "cmd" והקש ENTER 5 - סוג 'ipconfig / all' והקש ENTER, הערה של שרת DNS (S) של חיבור האינטרנט שלך 6 - לחזור IP חלון והזן את כתובת ה-DNS (ES) לתוך תיבות 2. הנה דוגמא של איך זה אמור להיראות כך: 7 - נכנס DS'es את החיבור בתפריט, להגדיר את הפרופיל של הרשת האלחוטית 8 - נכנס לבחור באופן ידני את כתובת ה-IP 193.168.0.2 בתפריט והזן את כתובת ה-IP, אז 255.255.255.0 במשך 192.168.0.1 לאחר מכן במשך 9 - להזין את תפריט ה-DNS IP ולהזין את כתובת ה-DNS אתה נכנס במחשב 10 - הפעל מחדש את המחשב, לשמור את החיבור בפרופיל שלך DS ולאחר מכן לבדוק אותו ולקוות לטוב. תצטרך להגדיר באופן ידני את ה-IP עבור כל מכשיר אתה מתחבר לזה, שים לב U צביעות להשתמש באותה כתובת IP עבור כל ההתקנים 2. כך לדוגמה, כאשר אתה מגדיר את התקן הבא שתזין 193.168.0.3 אז 193.168.0.4 וכן הלאה, אבל את ה-DNS, מסיכת רשת המשנה ואת שער תהיה זהה. אני באמת מקווה שזה עובד, כי אני ביליתי חצי שעה להקליד את זה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נחמד לכתוב ספנסר!
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Live Mail-Outlook Connector שגיאה | mctw | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 7 | 6 מאי 2009 08:26 |
| לא 40 PIN מחבר IDE על לוח האם | Jcbrans | CPUs, Motherboards & RAM | 3 | -17 פברואר 2009 20:45 |
| אלטרנטיבה PSU הכוח של מחבר sys מקרה מעריץ | ג 'יימס X | מקרים & ספקי כוח | 7 | 18 דצמבר 2008 19:50 |
| כבל HDMI ל DVI Connector | Adrian1 | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | 8 ינואר 2008 15:57 |
| מחבר 4pin/8pin CPU ב mobo | Elijah | CPUs, Motherboards & RAM | 3 | 7 ינואר 2008 15:52 |
| שרשרת כלים | |
| |