![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš neseniai nusipirkau "Nintendo Wi-Fi USB jungtis ir aš vis dar negalite prisijungti prie interneto su savo DS sistema. Ar kas nors pasakyti, kaip juo naudotis?
| |||
| |||
| Pirmiausia aš labai gaila, kad nusipirkote šį Siaubingi proudct. Aš turėjau vieną prieš ir sunku nustatyti, jos lėtas ir regually crashes mano interneto ryšį. I really do rekomenduoti gauti grąžinamąją išmoką. Tačiau jei jūs dont wanna tai čia kaip u get it working, jei jūs neturite biuletenio įdiegėte programinę įrangą įdiegti dabar. 1 - atidaryti belaidžio naudingumas (turėtų būti vadinami ZDWlan naudingumas ar kažką) 2 - Paspauskite mygtuką "režimas" viršuje, tada pasirinkite "prieigos taškas" 3 - spauskite "More Settings" 4 - paspauskite mygtuką "tiltas adapteris", tada jūsų interneto ryšio (jei turite prisijungti, kad su USB jis įpratęs dirbti internete) 5 - įjungti WEP ir nustatyti slaptažodį, paspaudžiant parametrus, kai baigsite spauskite taikyti 6 - spauskite išjungti belaidžio naudingumas 7 - paleiskite kompiuterį 8 - bandymas ją tik padaryti taip, jeigu jūsų DS sako ką nors apie "linijos negali gauti IP" 1 - eiti į kontrolės pannel, tai interneto ryšys, tada dešiniuoju pelės klavišu ant bevielio ryšio (Wireless tinklo 1), tada spustelėkite propities 2 - Pereikite sąrašą Internet Protocol, pasirinkite jį tada spustelėkite propities 3 - pasirinkite "Naudoti šį IP adresą ir įveskite šiuos IP adresas: 193.168.0.1 subnet mask: 255.255.255.0 default gateway: 193.168.0.1 4 - išlaikant IP langas eikite į Start, tada Run, įveskite "cmd" ir paspauskite "Enter 5 - tipo "ipconfig / all" ir paspauskite "Enter", atkreipkite dėmesį, DNS serveris (-ai) savo interneto ryšio 6 - grįžti į langą ir įveskite IP adresą DNS (-us) į 2 langelius. Štai, ką jis turėtų atrodyti, pavyzdžiui: 7 - eikite į savo DS'es ryšys meniu, įsteigto už bevielio tinklo profilis 8 - eik į rankiniu būdu pasirinkti IP adresą, meniu ir įveskite IP adresas 193.168.0.2, tada 255.255.255.0 kito 192.168.0.1 tada kito 9 - įveskite DNS IP meniu ir įveskite DNS adresas, kurį įrašėte į kompiuterį 10 - paleiskite kompiuterį iš naujo, išskyrus ryšį profilis Jūsų DS tada jį išbandyti ir tikimės geriausio. jums teks rankiniu būdu nustatyti IP kiekvieno prietaiso galite prijungti prie jo dėmesį, kad u cant naudoti tą patį IP adresą, bet 2 prietaisai. todėl, pavyzdžiui, kai jūs sukursite savo kitą prietaisą įvesti 193.168.0.3 tada 193.168.0.4 ir tt, o DNS, subnet kaukę ir gateway bus tas pats. Aš tikrai tikiuosi, kad veikia, nes aš praleido pusę valandos spausdinimo this out |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nice post Spencer!
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Live Mail "Outlook Connector" Klaida | mctw | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 7 | 6 gegužė 2009 08:26 |
| Nr 40 pin IDE jungtis plokštės | Jcbrans | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | 17 vasaris 2009 20:45 |
| Alternatyva PSU maitinimo jungtis Sys CASE FAN | James X | Cases & Power Supplies | 7 | 18 gruodis 2008 19:50 |
| HDMI į DVI kabelio jungtis | Adrian1 | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | 8 sausis 2008 15:57 |
| 4pin/8pin CPU jungtis MOBO | Elijas | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | 7 sausis 2008 15:52 |
| Temos įrankiai | |
| |