mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > PC & konsolės Žaidimai

Register

Kaip naudotis Nintendo DS Wi-Fi USB jungtis

Reply

Temos įrankiai
Old Gruodis 28, 2007, 15:12
Donorų grupės

Default Kaip naudotis Nintendo DS Wi-Fi USB jungtis

Aš neseniai nusipirkau "Nintendo Wi-Fi USB jungtis ir aš vis dar negalite prisijungti prie interneto su savo DS sistema. Ar kas nors pasakyti, kaip juo naudotis?

Mano sistema: Deathstar 1.0 / paskolintas MacBook

Procesorius (-iai):
Core 2 Quad / Dual-Core
Pagrindinė plokštė:
Naujas HP dalykas / Macbook dalykas
RAM atmintis:
4GB DDR2 / 1GB DDR2
Graphics Card (-ai):
nVidia GeForce 8600GT
Garso plokštė:
Intel (R) Integrated
Kietasis diskas (-ai):
1TB SATA 120GB Mac
Optical Drive (s):
"Hitachi" Blu-ray / Integruota
Case / PSU:
HP akcijų / Mac Ištekliai
Aušinimas:
Jūsų standartinio radiatoriaus ir ventiliatoriaus / Tas
Tinklas / Internetas:
Intel (R) Integrated / Mac Airport
Monitorius (-ai):
HP w2408 / Macbook dalykas
Operacinė sistema (-os):
Vista SP1 "/" Mac OS X Leopard (10.5)
Old 1 sausis 2008, 09:00
Donorų grupės

Pirmiausia aš labai gaila, kad nusipirkote šį Siaubingi proudct. Aš turėjau vieną prieš ir sunku nustatyti, jos lėtas ir regually crashes mano interneto ryšį. I really do rekomenduoti gauti grąžinamąją išmoką.

Tačiau jei jūs dont wanna tai čia kaip u get it working, jei jūs neturite biuletenio įdiegėte programinę įrangą įdiegti dabar.
1 - atidaryti belaidžio naudingumas (turėtų būti vadinami ZDWlan naudingumas ar kažką)
2 - Paspauskite mygtuką "režimas" viršuje, tada pasirinkite "prieigos taškas"
3 - spauskite "More Settings"
4 - paspauskite mygtuką "tiltas adapteris", tada jūsų interneto ryšio (jei turite prisijungti, kad su USB jis įpratęs dirbti internete)
5 - įjungti WEP ir nustatyti slaptažodį, paspaudžiant parametrus, kai baigsite spauskite taikyti
6 - spauskite išjungti belaidžio naudingumas
7 - paleiskite kompiuterį
8 - bandymas ją

tik padaryti taip, jeigu jūsų DS sako ką nors apie "linijos negali gauti IP"

1 - eiti į kontrolės pannel, tai interneto ryšys, tada dešiniuoju pelės klavišu ant bevielio ryšio (Wireless tinklo 1), tada spustelėkite propities

2 - Pereikite sąrašą Internet Protocol, pasirinkite jį tada spustelėkite propities

3 - pasirinkite "Naudoti šį IP adresą ir įveskite šiuos
IP adresas: 193.168.0.1
subnet mask: 255.255.255.0
default gateway: 193.168.0.1

4 - išlaikant IP langas eikite į Start, tada Run, įveskite "cmd" ir paspauskite "Enter

5 - tipo "ipconfig / all" ir paspauskite "Enter", atkreipkite dėmesį, DNS serveris (-ai) savo interneto ryšio

6 - grįžti į langą ir įveskite IP adresą DNS (-us) į 2 langelius.
Štai, ką jis turėtų atrodyti, pavyzdžiui:

7 - eikite į savo DS'es ryšys meniu, įsteigto už bevielio tinklo profilis

8 - eik į rankiniu būdu pasirinkti IP adresą, meniu ir įveskite IP adresas 193.168.0.2, tada 255.255.255.0 kito 192.168.0.1 tada kito

9 - įveskite DNS IP meniu ir įveskite DNS adresas, kurį įrašėte į kompiuterį

10 - paleiskite kompiuterį iš naujo, išskyrus ryšį profilis Jūsų DS tada jį išbandyti ir tikimės geriausio.

jums teks rankiniu būdu nustatyti IP kiekvieno prietaiso galite prijungti prie jo dėmesį, kad u cant naudoti tą patį IP adresą, bet 2 prietaisai. todėl, pavyzdžiui, kai jūs sukursite savo kitą prietaisą įvesti 193.168.0.3 tada 193.168.0.4 ir tt, o DNS, subnet kaukę ir gateway bus tas pats.

Aš tikrai tikiuosi, kad veikia, nes aš praleido pusę valandos spausdinimo this out
Old 1 sausis 2008, 09:23
Administrator Grupė

Nice post Spencer!

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Live Mail "Outlook Connector" Klaida mctw Paštas, VoIP & MP Aptarimas 7 6 gegužė 2009 08:26
Nr 40 pin IDE jungtis plokštės Jcbrans CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 3 17 vasaris 2009 20:45
Alternatyva PSU maitinimo jungtis Sys CASE FAN James X Cases & Power Supplies 7 18 gruodis 2008 19:50
HDMI į DVI kabelio jungtis Adrian1 Graphics Cards & Monitoriai 3 8 sausis 2008 15:57
4pin/8pin CPU jungtis MOBO Elijas CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 3 7 sausis 2008 15:52
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.