mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > PC & Console Gaming

Register

Kā izmantot Nintendo DS Wi-Fi USB connector

Reply

Thread Tools
Old Decembris 28, 2007, 15:12
Donors Group

Default Kā izmantot Nintendo DS Wi-Fi USB connector

Es nesen nopircis xbox wi-fi usb savienojumu, un es joprojām nevaru pieslēgties internetam ar savu DS sistēmu. varētu kāds man pateikt, kā to lietot?

Mana sistēma: Deathstar 1.0 / aizdots MacBook

Processor (s):
Core 2 Quad / Dual-Core
Motherboard:
Jaunie HP lieta / Macbook lieta
RAM Operatīvā atmiņa:
4gb DDR2 1GB DDR2
Graphics Card (s):
nVidia GeForce 8600GT
Sound Card:
Intel (R) integrālās
Hard Drive (s):
1TB SATA / Mac 120GB
Optical Drive (s):
Hitachi Blu-ray / Integrēta
Case / PSU:
HP akciju / Mac Stock
Dzesēšana:
Jūsu standarta radiatoru un ventilatoru / Same
Tīkla / Internets:
Intel (R) Integrēta / Mac AirPort
Monitor (s):
HP w2408 / Macbook lieta
Operating System (s):
Vista SP1 / Mac OS X Leopard (10.5)
Old Janvāris 1, 2008, 09:00
Donors Group

Pirmkārt, es esmu tik žēl, ka iegādājāties šo briesmīgo proudct. Man ir bijusi šī viena pirms un to ir grūti izveidot, tā lēni un regually crashes mans interneta pieslēgums. I really do iesakām kompensāciju.

Tomēr, ja jūs dont vēlaties to darīt šeit ir how u get it darbs, ja jūs havent allready instalēta programmatūra install it now.
1 - atver bezvadu lietderība (vajadzētu saukt ZDWlan ieguvums vai kaut kas)
2 - noklikšķiniet uz "režīms" pie augšējās un pēc tam izvēlieties "piekļuves punkts"
3 - noklikšķiniet uz 'Citi iestatījumi'
4 - noklikšķiniet uz "bridge adapter ', tad jūsu interneta pieslēgums (ja veidojat savienojumu ar internetu ar usb to paradis darbs)
5 - ļaut WEP un iestatīt paroli, noklikšķinot uz iestatījumiem, kad tiek izdarīts uz spēkā
6 - noklikšķiniet off bezvadu lietderība
7 - restart datoru
8 - testa tā

darīt tikai seko, ja jūsu ds saka kaut ko par "līniju nevar iegūt IP"

1 - iedziļināties kontrole pannel, tad interneta pieslēgumu, tad nospiediet uz bezvadu savienojumu (bezvadu tīkla savienojums 1), pēc tam noklikšķiniet uz propities

2 - ritiniet uz leju sarakstā interneta protokols, izvēlieties to tad noklikšķiniet propities

3 - izvēlieties 'izmantot šādu ip adresi un ievadiet šādus
IP adrese: 193.168.0.1
apakštīkla maska: 255.255.255.0
Default Gateway: 193.168.0.1

4 - saglabājot ip logs atvērts iet uz sākuma, tad palaist, pēc tam ierakstiet 'cmd' un nospiediet Enter

5 - tipa "ipconfig / all" un nospiediet ENTER, ņemiet vērā, dns serveri (-u) jūsu interneta pieslēguma

6 - doties atpakaļ uz ip logu un ievadiet DNS adrese (-es) pārnes 2 kastes.
šeit ir par to, kas tai būtu jāizskatās, piemēram:

7 - doties uz savu DS'es savienojumu izvēlnē, kas izveidots profils bezvadu tīkla

8 - iedziļināties manuàli izv ip adrese izvēlnes un ievadiet 193.168.0.2 uz ip adresi, tad 255.255.255.0 uz nākamo, tad 192.168.0.1 uz nākamo

9 - ievadiet dns ip izvēlnes un ievadiet dns adresi, kuru ievada datorā

10 - restartēt datoru, izņemot savienojuma profils jūsu ds tad to izmēģināt un ceram uz labāko.

Jums būs manuāli noteikt ip katru ierīci, savienojums ar to, ievērojiet, ka u cant izmantot to pašu IP adresi nekādus 2 ierīcēm. tā, piemēram, kad esat iestatījis nākamo ierīci, ievadiet 193.168.0.3 tad 193.168.0.4 un tā tālāk, bet dns, apakštīkla maska un ceļš būs tas pats.

Es tiešām ceru, ka darbiem, jo esmu iztērējusi pusi stundas rakstīt šo out
Old Janvāris 1, 2008, 09:23
Administrator Group

Nice post Spencer!

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300