![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es nesen nopircis xbox wi-fi usb savienojumu, un es joprojām nevaru pieslēgties internetam ar savu DS sistēmu. varētu kāds man pateikt, kā to lietot?
| |||
| |||
| Pirmkārt, es esmu tik žēl, ka iegādājāties šo briesmīgo proudct. Man ir bijusi šī viena pirms un to ir grūti izveidot, tā lēni un regually crashes mans interneta pieslēgums. I really do iesakām kompensāciju. Tomēr, ja jūs dont vēlaties to darīt šeit ir how u get it darbs, ja jūs havent allready instalēta programmatūra install it now. 1 - atver bezvadu lietderība (vajadzētu saukt ZDWlan ieguvums vai kaut kas) 2 - noklikšķiniet uz "režīms" pie augšējās un pēc tam izvēlieties "piekļuves punkts" 3 - noklikšķiniet uz 'Citi iestatījumi' 4 - noklikšķiniet uz "bridge adapter ', tad jūsu interneta pieslēgums (ja veidojat savienojumu ar internetu ar usb to paradis darbs) 5 - ļaut WEP un iestatīt paroli, noklikšķinot uz iestatījumiem, kad tiek izdarīts uz spēkā 6 - noklikšķiniet off bezvadu lietderība 7 - restart datoru 8 - testa tā darīt tikai seko, ja jūsu ds saka kaut ko par "līniju nevar iegūt IP" 1 - iedziļināties kontrole pannel, tad interneta pieslēgumu, tad nospiediet uz bezvadu savienojumu (bezvadu tīkla savienojums 1), pēc tam noklikšķiniet uz propities 2 - ritiniet uz leju sarakstā interneta protokols, izvēlieties to tad noklikšķiniet propities 3 - izvēlieties 'izmantot šādu ip adresi un ievadiet šādus IP adrese: 193.168.0.1 apakštīkla maska: 255.255.255.0 Default Gateway: 193.168.0.1 4 - saglabājot ip logs atvērts iet uz sākuma, tad palaist, pēc tam ierakstiet 'cmd' un nospiediet Enter 5 - tipa "ipconfig / all" un nospiediet ENTER, ņemiet vērā, dns serveri (-u) jūsu interneta pieslēguma 6 - doties atpakaļ uz ip logu un ievadiet DNS adrese (-es) pārnes 2 kastes. šeit ir par to, kas tai būtu jāizskatās, piemēram: 7 - doties uz savu DS'es savienojumu izvēlnē, kas izveidots profils bezvadu tīkla 8 - iedziļināties manuàli izv ip adrese izvēlnes un ievadiet 193.168.0.2 uz ip adresi, tad 255.255.255.0 uz nākamo, tad 192.168.0.1 uz nākamo 9 - ievadiet dns ip izvēlnes un ievadiet dns adresi, kuru ievada datorā 10 - restartēt datoru, izņemot savienojuma profils jūsu ds tad to izmēģināt un ceram uz labāko. Jums būs manuāli noteikt ip katru ierīci, savienojums ar to, ievērojiet, ka u cant izmantot to pašu IP adresi nekādus 2 ierīcēm. tā, piemēram, kad esat iestatījis nākamo ierīci, ievadiet 193.168.0.3 tad 193.168.0.4 un tā tālāk, bet dns, apakštīkla maska un ceļš būs tas pats. Es tiešām ceru, ka darbiem, jo esmu iztērējusi pusi stundas rakstīt šo out |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nice post Spencer!
|
| Bookmarks |