![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Niedawno kupiłem Nintendo Wi-Fi USB i ja nadal nie można połączyć się z internetem z moimi DS systemu. może ktoś mi powiedzieć jak z niego korzystać?
| |||
| |||
| przede wszystkim I am so sorry, że zakupili ten straszny proudct. miałem ten przed i trudno jest ustanowiona, jej powolny i regually crashes moje łącze internetowe. I naprawdę polecam otrzymania refundacji. dont jednak jeśli chcesz to zrobić tutaj jak u get to działa, jeśli nie miałaś allready zainstalowane oprogramowanie zainstaluj go teraz. 1 - otwarte bezprzewodowe narzędzia (powinny być ZDWlan udogodnienie lub coś) 2 - kliknij "Tryb" na górze, a następnie wybierz "punktu dostępu" 3 - kliknij "więcej ustawień" 4 - kliknij przycisk "mostu karty", a następnie połączenie z internetem (jeśli łączysz się z Internetem z usb to wont pracy) 5 - umożliwić wep i ustawić hasło, klikając przycisk Ustawienia, kiedy skończymy Kliknij przycisk Zastosuj 6 - kliknij off bezprzewodowe narzędzia 7 - uruchom ponownie komputer 8 - testy jedynie następujące jeśli ds mówi coś na linie "nie może uzyskać ip" 1 - go do kontroli pannel, a następnie do internetu, a następnie kliknij prawym przyciskiem myszy na połączenie bezprzewodowe (bezprzewodowe połączenie 1), a następnie kliknij przycisk propities 2 - w dół listy do protokołu internetowego, wybierz go następnie kliknij propities 3 - wybierz opcję "Użyj następującego adresu IP i wprowadź następujące Adres IP: 193.168.0.1 maska podsieci: 255.255.255.0 brama domyślna: 193.168.0.1 4 - zachowując ip okno otworzyć go, aby rozpocząć, uruchom, wpisz "cmd" i naciśnij enter 5 - typu "ipconfig / all" i naciśnij enter, notatki serwera DNS (y) połączenie internetowe 6 - powrót do okna IP i DNS wprowadź adres (y) do 2 pól. Oto przykład, co to powinno wyglądać następująco: 7 - go do swojego menu DS'es połączenia, ustawić profil dla sieci bezprzewodowych 8 - go w ręcznie wybrać adres IP 193.168.0.2 menu i wprowadzić na adres IP, a następnie 255.255.255.0 na następny następnie 192.168.0.1 na następny 9 - wpisz dns ip menu i wprowadź adres DNS wprowadzone na komputerze 10 - uruchom ponownie komputer, zapisać w swoim profilu połączenia ds następnie sprawdź go i mam nadzieję, że dla najlepszych. będziesz musiał ręcznie ustawić IP dla każdego urządzenia można podłączyć do niego, należy pamiętać, że u cant używać tego samego adresu IP dla 2 urządzeń. tak na przykład podczas konfigurowania urządzenia następnym wpisaniu 193.168.0.3 następnie 193.168.0.4 i tak dalej, ale dns, maski podsieci i bramy będą takie same. I naprawdę nadzieję, że prace bo spędził pół godziny wpisując to |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nice post spencer!