menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herné konzoly

Register

Ako používať Nintendo DS Wi-Fi USB konektora

Reply

Thread Tools
Old 28.prosince 2007, 15:12
Darcu Skupina

Nedávno som kúpil Nintendo Wi-Fi USB konektor a stále sa nemôže pripojiť k internetu s mojím DS systém. niekto by mohol povedať mi, ako ju používať?

Môj systém: Deathstar 1,0 / Zapožičanie MacBook

Processor (s):
Core 2 Quad / dvou-jádrové
Základná doska:
Nový HP vec / MacBook vec
Pamäť RAM:
4 GB DDR2 / 1GB DDR2
Grafické karty (s):
nVidia GeForce 8600GT
Zvuková karta:
Intel (R), integrovanej
Pevný disk (y):
1TB SATA / Mac 120gigabajt
Optická mechanika (s):
Hitachi Blu-ray / Integrated
Case / PSU:
HP populácie / Mac skladom
Chladenie:
Vaša štandardný chladič a ventilátor / Same
Sieť / Internet:
Intel (R) Integrované / Mac Letiská
Monitor (s):
HP w2408 / MacBook vec
Operačný systém (y):
Vista SP1 / Mac OS X Leopard (10.5)
Old 1.januára 2008, 09:00
Darcu Skupina

po prvé mi ľúto, že ste si kúpili toto strašné proudct. Mám tento skôr a je ťažké to nastaviť, jeho pomalé a regually kolapsu mojej pripojenie k internetu. Opravdu doporučuji sehnat náhradu.

ak sa však niekto dont want to urobiť tu je, ako si to u pracujúcich, keď havent allready nainštalovaný softvér nainštalovať teraz.
1 - otvorené bezdrôtové utility (třeba s názvom ZDWlan utility, alebo tak niečo)
2 - kliknite na 'reľim' na vrchole a potom vyberte 'prístupovým bodom'
3 - kliknite na 'Ďalšie nastavenia'
4 - kliknite na 'mosta adaptér' potom vaše internetové pripojenie (ak ste pripojení k internetu s usb je zvyknutý pracovať)
5 - enable WEP a nastaviť heslo kliknutím na nastavenia, keď sa vykonáva na príkaz vzťahovať
6 - kliknite vypnutie bezdrôtovej utility
7 - reštartujte počítač
8 - skúšky

urobiť iba v prípade, že tieto vaše ds hovorí niečo o líniách 'nemohla získať ip'

1 - choďte do kontrolnej pannel, potom pripojenie k internetu, potom kliknite pravým tlačidlom na bezdrôtové pripojenie (bezdrôtové pripojenie k sieti 1), potom kliknite na propities

2 - nalistujte zoznamu internetového protokolu, vyberte ju potom kliknite propities

3 - vyberte 'Použiť nasledujúcu adresu IP a zadajte nasledujúce
ip adresa: 193.168.0.1
maska podsiete: 255.255.255.0
predvolená brána: 193.168.0.1

4 - pri zachovaní ip okno otvorené ísť na štart, potom spustiť, zadajte 'cmd' a stlačte Enter

5 - druh 'ipconfig / all' a stlačte kláves Enter, na vedomie, že DNS server (y) zo svojej internetové pripojenie

6 - späť na ip okná a zadať DNS adresu (y) do 2 boxov.
Tu je príklad, ako by mal vyzerať takto:

7 - choďte do svojho DS'es súvislosti menu, nastaviť profil pre bezdrôtové siete

8 - choďte do ručne zvoliť IP adresu 193.168.0.2 a zadajte menu pre danú IP adresu, potom 255.255.255.0 pre ďalšie potom 192.168.0.1 pre budúci

9 - zadať dns ip menu a zadať DNS adresu, ktorú ste zadali na počítači

10 - reštart počítača, okrem pripojenia profilu na vašej ds otestujte to a dúfať v najlepšie.

budete musieť ručne nastaviť IP pre každé zariadenie, pripojenie na to, že u cant použiť rovnakú IP adresu pre každú 2 zariadenia. tak napríklad, keď vám nastaviť ďalšie zariadenia zadáte 193.168.0.3 potom 193.168.0.4 a tak ďalej, ale DNS, masku podsiete a bránu budú rovnaké.

Naozaj dúfam, že funguje, pretože som strávil pol hodiny typování to
Old 1.januára 2008, 09:23
Administrátor Skupina

Nice post Spencer!

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.