![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nedávno som kúpil Nintendo Wi-Fi USB konektor a stále sa nemôže pripojiť k internetu s mojím DS systém. niekto by mohol povedať mi, ako ju používať?
| |||
| |||
| po prvé mi ľúto, že ste si kúpili toto strašné proudct. Mám tento skôr a je ťažké to nastaviť, jeho pomalé a regually kolapsu mojej pripojenie k internetu. Opravdu doporučuji sehnat náhradu. ak sa však niekto dont want to urobiť tu je, ako si to u pracujúcich, keď havent allready nainštalovaný softvér nainštalovať teraz. 1 - otvorené bezdrôtové utility (třeba s názvom ZDWlan utility, alebo tak niečo) 2 - kliknite na 'reľim' na vrchole a potom vyberte 'prístupovým bodom' 3 - kliknite na 'Ďalšie nastavenia' 4 - kliknite na 'mosta adaptér' potom vaše internetové pripojenie (ak ste pripojení k internetu s usb je zvyknutý pracovať) 5 - enable WEP a nastaviť heslo kliknutím na nastavenia, keď sa vykonáva na príkaz vzťahovať 6 - kliknite vypnutie bezdrôtovej utility 7 - reštartujte počítač 8 - skúšky urobiť iba v prípade, že tieto vaše ds hovorí niečo o líniách 'nemohla získať ip' 1 - choďte do kontrolnej pannel, potom pripojenie k internetu, potom kliknite pravým tlačidlom na bezdrôtové pripojenie (bezdrôtové pripojenie k sieti 1), potom kliknite na propities 2 - nalistujte zoznamu internetového protokolu, vyberte ju potom kliknite propities 3 - vyberte 'Použiť nasledujúcu adresu IP a zadajte nasledujúce ip adresa: 193.168.0.1 maska podsiete: 255.255.255.0 predvolená brána: 193.168.0.1 4 - pri zachovaní ip okno otvorené ísť na štart, potom spustiť, zadajte 'cmd' a stlačte Enter 5 - druh 'ipconfig / all' a stlačte kláves Enter, na vedomie, že DNS server (y) zo svojej internetové pripojenie 6 - späť na ip okná a zadať DNS adresu (y) do 2 boxov. Tu je príklad, ako by mal vyzerať takto: 7 - choďte do svojho DS'es súvislosti menu, nastaviť profil pre bezdrôtové siete 8 - choďte do ručne zvoliť IP adresu 193.168.0.2 a zadajte menu pre danú IP adresu, potom 255.255.255.0 pre ďalšie potom 192.168.0.1 pre budúci 9 - zadať dns ip menu a zadať DNS adresu, ktorú ste zadali na počítači 10 - reštart počítača, okrem pripojenia profilu na vašej ds otestujte to a dúfať v najlepšie. budete musieť ručne nastaviť IP pre každé zariadenie, pripojenie na to, že u cant použiť rovnakú IP adresu pre každú 2 zariadenia. tak napríklad, keď vám nastaviť ďalšie zariadenia zadáte 193.168.0.3 potom 193.168.0.4 a tak ďalej, ale DNS, masku podsiete a bránu budú rovnaké. Naozaj dúfam, že funguje, pretože som strávil pol hodiny typování to |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nice post Spencer!