![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Недавно сам купио Нинтендо Уи-Фи УСБ конектор и даље не могу повезати на Интернет са мојим ДС система. неко би могао рећи мене како коришћење Интернет?
|
|||
|
|||
|
пре свега ја сам тако жао што сте купили ову страшну проудцт. сам имао пре ове и тешко је поставити, његове споре и регуаллы црасхес моју интернет везу. Ја стварно учинити препоручити узимајући поврат.
Међутим, ако не желите то да урадите овде је како то раде у добити, ако се лука аллреады инсталиран софтвер инсталирајте га сад. 1 - отварање бежичне Утилиты (требао би се звати ЗДУлан комуналне или нешто) 2 - кликните на "моде" на врху и затим изаберите "приступна тачка ' 3 - кликните на "више поставки ' 4 - кликните 'мост адаптер' онда Интернет везу (ако се спојите на Интернет са усб то навика посао) 5 - омогућити УЕП поставили лозинку и кликом на подешавања, кад сте готови кликните примјењују 6 - куцкати искључивање бежичног услу 7 - поново покрените рачунар 8 - тестирати га Само урадите следеће ако ваш дс каже нешто на линијама 'није могао добити ИП " 1 - ући у контролу паннел, затим интернет везе, а затим десним тастером миша кликните на бел̌ични везе (бежична мрежа спој 1), а затим кликните пропитиес 2 - Сцролл доун листи на интернет протокола, изаберите је, а онда кликните пропитиес 3 - изаберите 'користити следећу ИП адресу и унесите следеће ИП адреса: 193.168.0.1 субнет маска: 255.255.255.0 дефаулт гатеуаы: 193.168.0.1 4 - уз одржавање ИП отворити прозор иди на старт, затим покрените, а затим откуцајте "цмд" и притисните Ентер 5 - тип "ипцонфиг / алл" и притисните Ентер, имајте на уму ДНС сервер (с) Ваше интернет прикључак 6 - Вратите се на прозор и откуцајте ИП ДНС адреса (е) у 2 кутије. Овде је пример онога што би да изгледа овако: 7 - идите у свој ДС'ес везе мени, постављање профила за бежичне мреже 8 - ући у ИП адресе ручно изаберите мени и унесите 193.168.0.2 за ИП адресу, па за наредна 255.255.255.0 онда 192.168.0.1 за следећу 9 - уписати ДНС ип менију и унесите адресу ДНС сте унели на рачунару 10 - поново покренете рачунар, снимите је веза на вашем профилу дс затим тестирати га и наде за најбоље. мораћете да ручно подесити ИП за сваки уређај када се спојите на Интернет, имајте на уму да у цант користити исте ИП адресе за било које 2 уређаје. тако нпр кад сте подесили свој уређај идуће које унесете 193.168.0.3 онда 193.168.0.4 и тако даље, али су ДНС, гатеуаы и маска подмреже ће бити исти. Стварно се надам да ради јер сам провео пола сата куцате ово
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Нице пост Спенцер!