![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я нещодавно купив Nintendo Wi-Fi USB-роз'єм і я все ще не можете підключитися до Інтернету за допомогою моєї системи DS. може хтось казав мені, як його використовувати?
| |||
| |||
| Насамперед мені дуже шкода, що ви купили цю страшну proudct. Я мав це один до і важко встановити, його повільним і regually аварій моє підключення до Інтернету. Я дійсно рекомендую отримати відшкодування. Однак, якщо ви не хочете робити це ось як у його отримати роботу, якщо Вас немає ALLREADY встановлено програмне забезпечення встановіть її зараз. 1 - відкриті бездротові утиліти (повинно бути названо ZDWlan за комунальні послуги або що-то) 2 - натисніть на кнопку "Режим" вгорі і виберіть "точка доступу ' Понад 3 - натисніть кнопку "Параметри" 4 - міст адаптера натисніть кнопку'', то підключення до інтернету (якщо ви підключаєтеся до Інтернету за допомогою USB вона не спрацюють) 5 - дозволити WEP і задайте пароль, натиснувши налаштування, коли ви зробили Натисніть кнопку Застосувати 6 - кнопка Off бездротову утиліту 7 - перезавантаження комп'ютера 8 - це випробування тільки зробити наступне, якщо ваша DS говорить щось на кшталт "не може отримати IP ' 1 - перейти в управління панеллю, то підключення до Інтернету, потім клацніть правою кнопкою миші по бездротового зв'язку (бездротове підключення до мережі 1), потім натисніть propities 2 - перейдіть для інтернет-протоколу, виділіть її потім propities 3 - Виберіть "Використовувати наступний IP-адресу і введіть наступну IP адреса: 193.168.0.1 Маска підмережі: 255.255.255.0 Основний шлюз: 193.168.0.1 4 - при збереженні IP відкрито вікно меню "Пуск, потім Виконати, потім введіть" ЦМД "і натисніть Enter Ipconfig 5 - типу '/ All' та натисніть Enter, зверніть увагу на DNS-сервер (и) вашого інтернет-з'єднання 6 - повернутися до вікна IP і введіть DNS-адреса (адреса) в 2 коробки. Ось приклад того, що він має виглядати так: 7 - Зайдіть у меню зв'язку DS'es, створений профіль для бездротових мереж 8 - перехід у меню вручну вибрати IP-адресу 193.168.0.2 і ввести для IP-адреси, а потім 255.255.255.0 на наступний 192.168.0.1 то наступного 9 - введення IP-меню DNS та введіть DNS-адреси, зазначеного на комп'ютері 10 - перезавантажити комп'ютер, зберегти профіль підключення на ваш DS потім перевірте його, і сподіваємося на краще. Вам доведеться вручну встановити IP для кожного пристрою при підключенні до неї, зазначимо, що у нахиляє використовувати той же IP-адресу для будь-якого пристрою 2. Так, наприклад, коли ви створили ваш наступний пристрої введення 193.168.0.3 і 193.168.0.4 щось таке, але DNS, маску підмережі та шлюз буде те ж саме. Я дуже сподіваюся, що працює, тому що я витратив півгодини, набравши This Out |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nice Спенсер посади!