![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Nooo! Вчера ми PSP може да отговаря, но днес тя не може да! Но, като се използва USB порт нещица, го може. Аз съм съмнение ми зарядно глезен. Има някой има представа какво се случва? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звучи ми това, което предложи, опитайте огъване на кабела на зарядното устройство около видя дали неговите счупена жица
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Да, това, което ви казвам е най-вероятно, обаче, че може да се окаже, че Джак захранващия кабел свещи в сила, или на стената гнездо, не се опитате различни подложки?
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Да, която би могла да се случи на тези несолиден USB кабели, опитайте се ново, или се опитайте да използвате вашата стена адаптер, то трябва да бъдат повредени и / или счупени ... |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Лаптоп приучавам заряд и жак от зарядното стане много горещо | redden137 | Лаптопи, Mobiles & текст | 2 | 25-ти август, 2009 04:09 |
| Защо ми Лаптоп Начислена Кабел Наистина докачлива? | LegendaryFire | Лаптопи, Mobiles & текст | 2 | 11 Авг 2009 14:44 |
| Мога ли да Отговаря ми ipod чрез USB порт на моя Asus ... | daly770 | Лаптопи, Mobiles & текст | 1 | 20 Ноември 2008 07:50 |
| Лаптоп приучавам такса | skinnyman9000 | Лаптопи, Mobiles & текст | 4 | 11 Сеп 2007 05:36 |
| 8 часа живот на батерията от една такса | Hybr! Г | Лаптопи, Mobiles & текст | 3 | 25 май 2007 г. 09:23 |
| Нишка Инструменти | |
| |