![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nééé! Včera moje psp mohou účtovat, ale dnes tomu tak není! Ale pomocí USB portu thingy, je možné. Mám podezření, můj nabíječky neplatný. Má někdo nápad, co se děje? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zní mi to, co jste navrhl, zkuste ohýbání kabelu k nabíječce asi zjistit, jestli jeho zlomený drát
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Jo, co říkáte, je velmi pravděpodobné, nicméně by mohl být jack, že napájecí kabel do zásuvky nebo zásuvky, jste zkusit jiné zásuvky?
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Jasně, že by mohlo dojít k těmto nekvalitní USB kabely, zkuste sehnat novou, nebo zkuste použít vaše stěny adaptérem, musí být poškozené a nebo rozbít ... |