μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > PC & Console Gaming

Register

Δεν πορώ να φορτίσω μου PSP!

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 31 Ιανουαρίου 2009, 19:43
Μέλος Ομάδα

Default Δεν πορώ να φορτίσω μου PSP!

Nooo! Χθες μου psp μπορεί να επιβάλλει, αλλά σήμερα δεν είναι δυνατόν! Όμως, με τη θύρα USB thingy, μπορεί. Είμαι υποψίες μου φορτιστή άκυρα. Έχει κάποιος έχει μια ιδέα για το τι συμβαίνει;
Old 31 Ιανουαρίου 2009, 21:25
Συντονιστής Ομάδας

Ήχοι για μένα αυτό που προτείνεται, δοκιμάστε κάμψης του καλωδίου του φορτιστή κοντά δείτε αν το σπασμένο σύρμα

Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (stock volts)
Motherboard:
BIOSTAR TPower I45
Μνήμες:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Κάρτα γραφικών (ες):
X1950 Pro
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Υπόθεση / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Ψύξη:
Big Typhoon VX
Network / Internet:
Χορωδίες / NTL 20MB
Monitor (ες):
ACER X223W 22 "Widescreen 1680 x 105
Operating System (s):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 1 Φεβρουαρίου του 2009, 03:17
Ομάδα Δωρητών

Ναι, αυτό που λέτε είναι πολύ πιθανό, όμως θα μπορούσε να είναι το βύσμα ότι η εξουσία συνδέεται με καλώδιο ή την πρίζα του τοίχου, έκανε την προσπάθειά σας άλλες πρίζες;
Old 27η Φεβρουαρίου 2009, 14:50
Νέο Μέλος Ομάδα

Ναι, αυτό μπορεί να συμβεί σε εκείνους αραχνοΰφαντος καλωδίων USB, προσπαθήστε να βρείτε νέα, ή δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε προσαρμογέα τοίχο σας, πρέπει να είναι κατεστραμμένο και σπασμένα ή ...
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Laptop wont χρέωση και βύσμα από το φορτιστή ζεσταίνεται υπερβολικά redden137 Laptops, Κινητά & PDA 2 25 Αυγούστου 2009 04:09
Γιατί μου Laptop Charge Cable εύθικτος Αλήθεια; LegendaryFire Laptops, Κινητά & PDA 2 11 Αυγ 2009 14:44
Μπορώ να χρεώσει μου iPod μέσω της θύρας USB για Asus μου ... daly770 Laptops, Κινητά & PDA 1 20 Νοε 2008 07:50
Laptop wont χρέωση skinnyman9000 Laptops, Κινητά & PDA 4 11 Σεπ 2007 05:36
8 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας από τη μια χρέωση Hybr! Δ Laptops, Κινητά & PDA 3 25 Μαϊου 2007 09:23
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.