![]() |
|
| |||
| |||
| Nooo! Χθες μου psp μπορεί να επιβάλλει, αλλά σήμερα δεν είναι δυνατόν! Όμως, με τη θύρα USB thingy, μπορεί. Είμαι υποψίες μου φορτιστή άκυρα. Έχει κάποιος έχει μια ιδέα για το τι συμβαίνει; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ήχοι για μένα αυτό που προτείνεται, δοκιμάστε κάμψης του καλωδίου του φορτιστή κοντά δείτε αν το σπασμένο σύρμα
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Ναι, αυτό που λέτε είναι πολύ πιθανό, όμως θα μπορούσε να είναι το βύσμα ότι η εξουσία συνδέεται με καλώδιο ή την πρίζα του τοίχου, έκανε την προσπάθειά σας άλλες πρίζες;
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Ναι, αυτό μπορεί να συμβεί σε εκείνους αραχνοΰφαντος καλωδίων USB, προσπαθήστε να βρείτε νέα, ή δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε προσαρμογέα τοίχο σας, πρέπει να είναι κατεστραμμένο και σπασμένα ή ... |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Laptop wont χρέωση και βύσμα από το φορτιστή ζεσταίνεται υπερβολικά | redden137 | Laptops, Κινητά & PDA | 2 | 25 Αυγούστου 2009 04:09 |
| Γιατί μου Laptop Charge Cable εύθικτος Αλήθεια; | LegendaryFire | Laptops, Κινητά & PDA | 2 | 11 Αυγ 2009 14:44 |
| Μπορώ να χρεώσει μου iPod μέσω της θύρας USB για Asus μου ... | daly770 | Laptops, Κινητά & PDA | 1 | 20 Νοε 2008 07:50 |
| Laptop wont χρέωση | skinnyman9000 | Laptops, Κινητά & PDA | 4 | 11 Σεπ 2007 05:36 |
| 8 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας από τη μια χρέωση | Hybr! Δ | Laptops, Κινητά & PDA | 3 | 25 Μαϊου 2007 09:23 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |