![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nooo! Jučer moj psp može naplatiti, ali danas ne može! Ali, koristeći USB port thingy, može. Ja sam suspecting moj punjač pobrkan. Je li netko ima ideju što se događa? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zvuči mi što si predložio, pokušajte savijanja kabela za punjač oko vidi ako njezini jedna slomljena žica
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Da, što ti kažeš je vrlo vjerojatno, ali može biti da je utičnica kabel za napajanje u utikači, ili zidnih utičnica, jeste li probati druge utičnice?
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Da bi moglo da se dogodi da oni pelir USB kablovi, pokušajte uzimajući novu, ili probati koristeći zid adapter, ona mora biti slomljen ili oštećen, a ... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Laptop navika punjenja i utičnica od punjača se jako zagrijava | redden137 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 2 | 25 kolovoz 2009 04:09 |
| Zašto je moj laptop Charge Cable Stvarno osjetljiv? | LegendaryFire | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 2 | 11. kolovoz 2009 14:44 |
| Da li mogu teretiti moj ipod putem USB priključka na moj Asus ... | daly770 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 1 | 20. studeni 2008 07:50 |
| Laptop ima običaj naplatiti | skinnyman9000 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 4 | 11. Ruj 2007 05:36 |
| 8 sati trajanja baterije iz jednog naboja | Hybr! D | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 3 | 25. svibanj 2007 09:23 |
| Thread Tools | |
| |