![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Neee! Tegnap én is psp díjat, de ma nem! De az USB port biszbasz is. Én vagyok én gyanúja töltõre kényeztetve. Birtokol akárki egy ötlet, mi folyik itt? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hangzik nekem, hogy mit javasolt, próbáld hajlítónyomaték a kábel a töltőt körül látni, ha egy törött drót
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| Ja, hogy mit mond a legvalószínűbb, azonban lehet, hogy a jack dugóval a hálózati kábel, vagy a fali aljzat, hogy megpróbál más sockets?
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Ja, hogy előfordulhat, hogy ezek a vékony USB-kábel, próbálj egy új, vagy próbálkozzon a fali csatlakozó, meg kell és a sérült vagy törött ... |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Laptop szokás díjat és Jack a töltőt lesz nagyon meleg | redden137 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 2 | Augusztus 25, 2009 04:09 |
| Miért van a Laptop Charge Cable Nehéz Tényleg? | LegendaryFire | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 2 | 11. augusztus 2009 14:44 |
| Can I charge my ipod az USB porton keresztül, az én Asus ... | daly770 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 1 | 20. november 2008 07:50 |
| Laptop szokás díj | skinnyman9000 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 4 | 11 Sep 2007 05:36 |
| 8 óra akkumulátor élettartamát egy díjat | Hybr! D | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 3 | 25. május 2007 09:23 |
| Téma eszközök | |
| |