![]() |
|
| |||
| |||
| Nooo! אתמול PSP שלי יכול לחייב, אבל היום זה לא יכול! אבל, בעזרת יציאת USB thingy, הוא יכול לעשות זאת. אני suspecting מטען קלוקל שלי. מישהו יש מושג מה קורה פה? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נשמע לי מה שאתה הציע, נסה שפיפה הכבל של מטען סביב לראות אם החוט שלה שבור
|
| |||
| |||
| כן, מה אתה אומר את זה סביר להניח, אולם זה יכול להיות ג 'ק כי כוח plugs לתוך כבל, או חור בקיר, האם לנסות Sockets אחרים?
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| כן זה יכול לקרות לאלו דקיק USB כבלים, לנסות לקבל אחד חדש, או לנסות את הקיר באמצעות מתאם, הוא חייב להיות פגום ו / או שבור ... |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Laptop wont תשלום ו ג 'ק מן מטען מתחמם מאוד | redden137 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 2 | 25 אוגוסט 2009 04:09 |
| מדוע אזור Laptop חיוב כבל באמת רגיש? | LegendaryFire | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 2 | 11th אוגוסט 2009 14:44 |
| האם אני יכול לחייב את ipod דרך יציאת USB על ASUS שלי ... | daly770 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 1 | 20 נובמבר 2008 07:50 |
| Laptop תשלום רגיל | skinnyman9000 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 4 | 11th ספטמבר 2007 05:36 |
| 8 שעות חיי הסוללה מאחד תשלום | Hybr! ד | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 3 | ה -25 במאי 2007 09:23 |
| שרשרת כלים | |
| |