![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Nooo! Vakar mano PSP galima nemokamai, tačiau šiandien ji negali! Tačiau, naudojant USB prievadą thingy, tai gali. Esu įtarti Mano įkroviklis sugedęs. Ar kas nors yra mintis, kas vyksta? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Panašiai man, ką siūlo, pabandykite lenkimo ir kroviklį aplink kabelį pamatyti, jei jo neveikia viela
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Taip, ką jūs kalbate, yra labiausiai tikėtina, tačiau tai gali būti, kad lizdas maitinimo kabelio kištukus į arba iš sienoje esančio lizdo, o jūs bandykite kitas rozetės?
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Taip, kad gali atsitikti tiems nerimtas USB kabeliai, pabandykite gauti nauja, arba pabandykite naudoti savo sienos plokštė, ji turi būti pažeista ir ar neveikia ... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Laptop papratimas mokestis ir Jack nuo çkroviklio įkaisti | redden137 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 2 | Rugpjūtis 25, 2009 04:09 |
| Kodėl mano Laptop Charge Kabelinė Tikrai Touchy? | LegendaryFire | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 2 | Rugpjūtis 11, 2009 14:44 |
| Ar galiu už savo iPod per USB ant mano Asus ... | daly770 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 1 | Lapkritis 20, 2008 07:50 |
| Laptop papratimas mokestis | skinnyman9000 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 4 | 11 rugsėjis 2007 05:36 |
| 8 Valandos baterija iš vieno mokesčio | Hybr! D | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 3 | Gegužė 25, 2007 09:23 |
| Temos įrankiai | |
| |